9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

X Faktors” zvaigzne Adriana Miglāne un Nauris Brikmanis jaunā dziesmā atgādina: Laimes lācis mīt katrā sirdī

 

Tuvojoties gada nogalei, kad laimes vēlējumi kļūst par pašsaprotamu ikdienas komunikācijas sastāvdaļu, televīzijas šova “X Faktors” pirmās sezonas zvaigzne Adriana Miglāne un grupas “Dziļi violets” solists Nauris Brikmanis ieskaņojuši jaunu kompozīciju par Laimes lāci – folklorizējušos Andreja Upīša simbolisko literāro tēlu, kurš nu iedzīvināts gan muzikāli, gan saturiski aktuālā interpretācijā.

Lai mudinātu Latvijas sabiedrību atturēties no tik iecienītās nodarbes – gaušanās par dažādām nebūšanām, bet pašiem iet un darīt lietas, kas uzlabotu ikdienu un dzīvi kopumā, tapusi iedvesmojoša dziesma, kas mūsdienīgā valodā un skanējumā ceļ ikviena klausītāja pašapziņu.

Video

Mūziķis un improvizācijas teātra aktieris Nauris Brikmanis teic, ka ar šo darbu viņi iecerējuši atgādināt mūžsenu patiesību, kas nereti tiek aizmirsta: “Ar dziesmu par Laimes lāci vēlamies motivēt līdzcilvēkus pašiem ķerties klāt savu sapņu īstenošanai un negaidīt, kad kāds to izdarīs Tavā vietā. Dziesmas vārdi mums visu pasaka priekšā – Laimes lācis patiesi ir katrā no mums, atliek vien to ieraudzīt un sajust, tad arī laime ātri vien ienāks mūsu dzīvēs,” norāda mūziķis.

Dziesmas mūzikas autors ir Reinis Sējāns, kā arī pavisam drīz dziesmas videoklips nonāk pie skatītājiem. 

“Laimes lācis mums māca, ka nav vērts gaidīt rītdienu, ir jārīkojas jau šodien. Ne tikai dziesmas vārdi, bet arī pati dziesmas tapšana bija iedvesmojoša, manuprāt, man un Naurim izveidojusies lieliska sadarbība. Ceru, ka mūsu kopdarbu un dziesmā ietvertās atziņas novērtēs arī klausītāji,” par muzikālo projektu stāsta Adriana Miglāne, šova “X Faktors” zvaigzne.

Autors: manslmt

 

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.