1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Lielais testa brauciens no Latvijas Gada auto 2019

 

Ir aizvadītas 4 Latvijas Gada auto 2019 testa dienas. Ceturtdien Latvijas Gada auto bija pie Latvijas Nacionālās Bibliotēkas, kur visi pretendenti tika novietoti, lai uzņemtu reprezentablus foto un video materiālus. 

Latvijas Gada auto ir 20 gadu jubileja un Latvijai ir 100 gadu jublieja. Par godu šim notikumam Latvijas Nacionālajai bibliotēkai tika dāvātas grāmatas par autobūvi. Piektdien, sestdien un svētdien Latvijas Gada auto apmetās Garkalnes novadā viesnīcā Laguna House pie Ķīšu ezera. Tur nedēļas nogalē norisinājās “apaļā galda diskusijas”, kur visi garāmgājēji varēja novērtēt autombiļus – pretendentus. Notika arī prezentācijas no ražotājiem, uzsverot pašu svarīgāko.

Īpašs jaunums daudziem autoražotājiem ir inforsarkanās kameras, kuras naktī ļauj ļoti labi brīdināt par gājējiem un dzīvniekiem. Ja kāds no tiem tuvojas mašīnas priekšai, spidometrs iekrāsojas brīdinoši sarkans. 

Aicinam no 14 novembra līdz 5 decembrim balsot par Latvijas Gada auto “Tautas smpātiju” tīmekļa vietnē gadaauto.iauto.lv vai klātienē T/C Mols. Tur būs redzami vsi 29 automobīļi, kā arī būs iespējams laimēt kādu no auto uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni. Notiks žūrijas un tautas balsojums. Uzvarētājs, visticamāk, būs katram savs. Bet kurš tas būs?

Autors: Latvijas Gada auto

04.12.2018.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.