9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Noteikta t/c “Mols” “Latvijas gada auto 2019” simpātija

 

“Latvijas Gada auto 2019” ietvaros, no 14. novembra līdz 1. decembrim tirdzniecības centrā “Mols” bija iespējams apskatīt lielformāta fotoizstādi ar 29 jaunākajiem 2018. gada automašīnu modeļiem un nobalsot par sev tīkamāko, lai noteiktu “Mols” “Latvijas gada auto 2019” titula ieguvēju. Noslēdzoties balsošanai, pārliecinoši apsteidzot otrās vietas ieguvēju, ar 1645 balsīm uzvaru izcīnīja “Lamborghini Urus”, aiz sevis atstājot “Mercedes-Benz CLS” (857 balsis) un “Volkswagen Touareg” (329 balsis). Kopā balsojumā piedalījās 5414 t/c “Mols” apmeklētāji.

Tirdzniecības centra apmeklētāju kopējais balsojums tiks pieskaitīts Vislatvijas vērtējumam, lai noteiktu “Latvijas Gada auto 2019 Tautas simpātiju”. Jau rīt, 7. decembrī norisināsies “Latvijas gada auto 2019” apbalvošanas ceremonija, kurā tiks noskaidrots arī galvenais šī titula ieguvējs.

Galerija

“Ja aizvadītajā gadā t/c “Mols” balsojumā uzvarēja “Volvo XC6”, tad šogad skatītāji priekšroku deva cita veida spēkratam – “Lamborghini Urus”. Mums, kā autobraucēju iemīļotam tirdzniecības centram, ir liels prieks par veiksmīgo sadarbību ar “Latvijas gada auto” organizatoriem, jo jau piekto gadu pircējiem ir iespēja ne tikai piedalīties balsošanā par viņuprāt labāko automašīnu, bet rudenī arī apskatīt auto klātienē un veikt testa braucienus ar jaunākajiem auto modeļiem. Ceram, ka arī turpmāk visiem interesentiem būs iespēja aktīvi piedalīties balsojumā un izvēlēties “Mols” “Latvijas gada auto” titulam vispiemērotāko automašīnu,” stāsta t/c “Mols” menedžere Liene Karpova.

Konkursa “Latvijas Gada auto” mērķis ir ar kompetentas žūrijas, autoražotāju un mediju atbalstu pievērst Latvijas sabiedrības uzmanību jaunākajiem autoražotāju sasniegumiem, kas ir pieejami Latvijas tirgū. 13. oktobrī pie t/c “Mols” visiem interesentiem bija iespēja izmēģināt automašīnu modeļus, kas pretendēja uz titulu “Latvijas gada auto 2019” – “Alfa Romeo Giulia”, “BMW X3”, “Citroën C4 Cactus”, “Citroën Berlingo”, “Dacia Duster”, “Hyundai Kona”, “Jaguar E-Pace”, “KIA CEED”, “KIA Sportage FL MildHybrid”, “KIA Stonic AT”, “Mitsubishi Eclipse Cross”, “Renault Koleos”, “Seat Arona”, “Ssangyong Rexton”, “Subaru Outback”, “Subaru XV”, “ŠKODA Fabia”, “ŠKODA Octavia” un “Volkswagen T-Roc”.

Video (tautas simpātijas TOP7 Latvijas Gada auto 2019)

Par t/c „Mols”

Tirdzniecības centrs „Mols” 1998. gadā tika atklāts kā viens no pirmajiem tirdzniecības centriem Latvijā, tāpēc šobrīd „Mols” uzskatāms par pieredzes un tradīcijām bagātāko tirdzniecības centru, kas izceļas ar augstu apkalpošanas kvalitāti un patīkamu atmosfēru, kā arī tādiem veikaliem, kas nav atrodami citos tirdzniecības centros Latvijā. „Mols” ir kļuvis ne tikai par ērtu un mūsdienīgu iepirkšanās centru, kas piedāvā plašu preču klāstu un dažādus pakalpojumus, bet arī par vietu, kas regulāri saviem klientiem bez maksas sniedz dažādus aizraujošus pasākumus. „Mols” izceļas ar to, ka ir ērti pieejams tieši autobraucējiem, tādēļ tā attīstībā arvien vairāk tiek domāts par autobraucēju ērtībām, kā arī viņus interesējošu preču, pakalpojumu un pasākumu klāstu.

Autors: T/c „Mols”

06.12.2018.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.