1.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Džūliju Robertsu vaino māsas pašnāvībā

 

Izrādās, ka Džūlijas Robertsas ģimenē ir ne mazums skandālu, nesen kino zvaigzne vainota savas pusmāsas  nāvē! 

Pirms pieciem gadiem Džūlija zaudēja savu jaunāko māsu Nensiju Moutsu. Mediji ziņo, ka aktrise savu jaunāko māsu uzskatījusi par narkomāni, šī iemesla dēļ  viņām neesot bijušas labas attiecības. 

Nensija izdarījusi pašnāvību, viņas līgavainis Džons Dilbeks aizstāv Nensiju un uzskata, ka viens no pašnāvības iemesliem ir tieši Džūlija… Džons uzskata, ka tieši vecākā māsa, aktrise Džūlija Robertsa, novedusi viņa līgavu līdz pašnāvībai. Džons atcerējies, kā Džūlija Robertsa ņirgājusies par Nensijas lieko svaru un izskatu, tas Nensijai bijis sāpīgs trieciens un radījis kompleksus.

“Līdz šim brīdim uzskatu, ka Džūlija ir atbildīga un arī vainojama Nensijas nāvē. Viņa atklāti ņirgājās par viņu gadiem ilgi! Es pilnīgi pieļauju, ka viņa to darīja tāpēc, ka patiesībā bija ļoti greizsirdīga uz savu māsu par to, ka viņai bija labākas attiecības ar mammu. Viņai pašai tādas nebija,”- sacīja Džons intervijā “Radar Online”. Viņš gan norādījis, ka māte Nensiju neaizstāvēja no māsas uzbrukumiem.

Džons ļoti uzsvēris, ka Nensija jau sen  nebija atkarīga no narkotikām, kad izdarīja pašnāvību. Džūlijas Robertsas māsa nomirusi no zāļu pārdozēšanas, kas viņai bija izrakstītas pret depresiju.

“Es raudu katru rītu tāpēc, ka vispār pamodos. Ja ar mani kaut kas notiks, lai Džons saņem visu, kas man šobrīd ir, un, lai parūpējas par manu suni Lūsiju. Mana māte un tā saucamais “brālis un māsa” nesaņems neko, izņemot atmiņas par to, ka tieši viņi mani ir noveduši tur, kur es esmu nokļuvusi tagad,” – ta Nensija rakstījusi savā atvadu vēstulē.

Foto

View this post on Instagram

Practicing for the weekend. ????????☀️

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

View this post on Instagram

???????????????????????? #calzedonia #italianlegwear

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.