3.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

5 pozitīvas aktivitātes, kuras jāpaspēj izdarīt līdz vasaras beigām

 

 

Vai piekrīti, ka aizraujošākos piedzīvojumus atnes tieši spontānās idejas? Ja vasaru vēl neesi paguvusi izbaudīt ar pilnu krūti, nebēdā, jo laika vēl ir gana. Vasaras ir atlicis tieši tik daudz, lai bezrūpīgi ļautos piecām trakām idejām, ko piedāvā Kimbi.lv. Lasi tālāk un sagādā sev patīkamas atmiņas vēl ilgam laikam!

Izvēlies skaistu galamērķi Latvijā „uz dullo”!

Ne katram lieliskam braucienam ir jābūt tālam, dārgam un smalki izplānotam mēnešiem iepriekš. Ir laiks apgāzt šos stereotipus! Izvēlies kādu jauku un netālu galamērķi tepat Latvijā, kur vēl neesi bijusi, un dodies spontānā nedēļas nogales braucienā ar velosipēdu!

Noīrē motorolleru un dodies kinolentes cienīgā izbraucienā!

Spožā saule, no kuras Tu patveries aiz lielām, tumšām saulesbrillēm, brāzmainais jūras vējš, kurš bezbēdīgi sajaucis Tavas matu cirtas, un Vespa rolleris, leģendārā itāļu stila pērle, uz kuras Tu traucies pa vientuļu un gleznainu ceļu. Vai spēj uzburt šādu ainiņu? Ne velti par Vespu mēdz jokot, ka tā ir tik skaista, lai to nopirktu arī tad, ja ar to nebūtu iespējams braukt. Pēdējais laiks pārbaudīt, vai sajūtas pie fotogēniskā braucamrīka stūres attaisno uz to liktās cerības un ļauj uz mirkli iejausties kinozvaigznes ādā!

Sarīko brīvdabas branču!

Ne tikai vīriešu mīlestība, bet arī skaistas atmiņas iet caur vēderu. Kad iecienītās branča jeb vēlo brokastu vietas vairs nespēj pārsteigt, šī ir Tava iespēja iepriecināt savus mīļos ar neaizmirstamu zviedru galdu zem klajas debess. Piemājas dārzā, ezera krastā vai meža vidū – skaistāko vietu un labāko ēdienkarti nosaki Tu!

Izbaudi naksnīgu peldi zvaigžņu lietū!

Augustam ir tas gods rīkot zvaigžņu lietus parādi, un grūti iedomāties daudz romantiskākas nodarbes par zvaigžņu lietus vērošanu kopā ar mīļoto cilvēku. Tomēr Kimbi.lv padomā ir vēl kas – baudi krītošo meteoru šovu naksnīgas peldes laikā! Mierīgos ūdeņos uz ērtiem peldmatračiem krāšņo debesu vērošana izvērtīsies vēl īpašāka kā jebkad.

Ļaujies īpašai fotosesijai!

Vai esi pieķērusi sevi pie domas, ka varētu „sabildēties – pa smuko”? Ja tā, tad zini, ka augusts tam ir īstais laiks.

Piesātinātie dabas toņi un zeltaini iedegusī āda ir lieliska bāze brīnišķīgu foto tapšanai. Tumšos un drēgnos rudens vakaros varēsi pārlūkot bezrūpīgos foto un gremdēties atmiņās par krāšņo vasaru!

Lieliskus piedzīvojumus Tev novēl azartiskā Kimbi.lv komanda!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.