8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Pēdējais brīdis košākajam foto fonam pasaulē – 10 skaistu rudens fotosesiju idejas!

 

Rudens ir viens satriecoši burvīgs laiks, kad iegūt jaunas, skaistas bildes, ko izmantot ģimenes albuma veidošanai vai sociālo tīklu papildināšanai. Un nekas vēl nav nokavēts! Arī Tu vēlies izmantot iespēju un sabildēties Latvijas burvīgajā rudenī, bet trūkst ideju, kā? Varbūt vēlies atzīmēt kādus svētkus, jubileju vai notikumu ar skaistu rudens fotosesiju? Vivus.lv piedāvā apskatīt 10 dažādas, skaistas rudens fotosesiju idejas. Smelies iedvesmu savam piedzīvojumam foto kameras priekšā!

Jautra izklaide kopā ar draudzenēm

Avots: Pinterest.com

Šis ir izcili labs veids, kā Helovīnu noskaņās pavadīt dažas stundas kopā ar Tavām labākajām draudzenēm. Lai arī šādi ķirbju plači populāri lielākoties ir tikai Amerikā, arī Tu vari doties uz kādu lauksaimniecību vai tirgus placi un vienoties par atļauju kā rekvizītus izmantot lielās, oranžās ogas.

Iemūžini bērnību!

Kas gan var būt foršāks par piemīlīgām bildēm ar Tavu mīļo atvasi! Un skaidrs ir viens – mazais būs stāvā sajūsmā par vecāku atļauju bradāt un lēkāt pa peļķēm, pats izvest rudenīgā pastaigā lielo, mīļo suni vai izbaudīt zeltīto rudens lapu laišanos pāri savai galviņai. Turklāt, ņemot vērā to, kā mazie priecājas par iespēju pozēt vecāku telefona kameras acs priekšā, fotosesija viņiem sagādās milzu prieku un lielisku garastāvokli.

Skaistais gaidību laiks

Šķiet, nav nekā skaistāka par sievieti gaidībās – viņa plaukst, zied un staro. Sieviete ir fantastiska un gribētos pat teikt dievišķa radība – viņas spēkos ir laist pasaulē jaunu dzīvību, kas aug no viņas miesām. Šis padara gaidības par īpaši skaistu laiku, un cilvēki ir tendēti skaisto iemūžināt bildēs. Kāpēc gan ne! Tikai, ja izvēlies fotografēties ar ķirbi rokās, raugies, lai tas nav smags, jo grūtniecības laikā smagumus celt nedrīkst.

Tematiski rudens svētkiem

Šajās ideju bildēs tiek apspēlēta Helovīnu tematika, bet, ja šie svētki nav Tavā gaumē, vari izvēlēties arī Lāčplēša dienas vai 18. novembra tematiku un apspēlēt tās dažādos veidos, piemēram, atainojot dažādus skatus no eposa “Lāčplēsis”. Turklāt vēl aizvien populāras ir dūmu sveces fotosesiju efektiem, tikai atceries par drošības pasākumiem!

Izklaide visai ģimenei kopā

Iedomājies, cik feina būtu pastaiga saulainā dienā pa rudenīgu, zelta lapām piebirušu parku kopā ar mīļoto un jūsu abu atvasītēm! Vai varbūt pikniks kā atvadu sveiciens vasarai? Tikai tādā gadījumā atceries par to, ka zeme vairs nav tik silta, lai uz tās droši varētu ilgstoši sēdēt, tādēļ nodrošinies ar spilveniem, kas arī būs lielisks fotosesijas aksesuārs!

Instagram lēdiju must-have

Protams, nedrīkst aizmirst par sava Instagram konta papildināšanu ar simpātiskām un oriģinālām vai gluži otrādi – klasiskām – bildēm, kurās atainots tas, kā Tu jūties šajā skaistajā rudenī!

Romantisks piedzīvojums divatā

Ja vēlies iemūžināt bildinājumu, kopā būšanas gada dienu vai vienkārši iegūt jaunas, skaistas bildes ar mīļoto, izmanto vietējās laivu nomas piedāvātās iespējas, sakuriniet ugunskuru un uzcepiet maršmelovus vai atgriezieties bērnības sajūtās, dzīvojoties pa rudens lapu kaudzi! Protams, vienmēr var arī kopīgi fotogrāfa pavadījumā izvest pastaigāties patversmes suņus vai doties vienkārši pastaigā pa parku, tomēr gribas taču kaut ko unikālu, vai ne?

Elegantas solo bildes

Ja vēlies fotografēties vienatnē, Tev ir jārēķinās tikai ar sevi un fotogrāfu – nekādas nogurušu bērnu šņukstēšanas un nosaluša partnera, kuram apnicis fotografēties, pukošanās. Solo fotosesija ir lielisks veids, kā tikt pie oriģinālām, skaistām profila bildēm vai, ja apsver domu par foto modeles karjeru, portfolio izveidei.

Tava mazuļa pirmās bildes

Vai arī Tu bieži vien noskaties uz internetā redzamajām zīdaiņu un bebīšu bildēm, kur viņi ir ietuntuļoti pūkainās segās, ieguldīti groziņos vai redzami saģērbti kā mazi supervaroņi un nodomā “cik piemīlīgi un forši izskatās, un cik jaukas bildes”? Ja Tavu ģimeni nesen papildinājis mazulis, Tev ir visas iespējas sarīkot viņam skaistu, rudenīgu fotosesiju! Tikai atceries, ka ne vienmēr šis darbiņš būs tik viegli paveicams, kā šķiet. Uzmeklē internetā mazuļu fotosesiju aizkadrus – būs, par ko pasmieties, un zināsi, kam sagatavoties!

Īstai drosminiecei – rudens erotiskās noskaņās

Ja vēlies sarūpēt sev bildes, kurās redzams Tavs pievilcīgais ķermenis, lai vēlāk, vecumdienās varētu ar smaidu atskatīties uz to, kādā piedzīvojumā Tu biji metusies un cik skaista biji toreiz, vai arī vienkārši gribi sarūpēt savam mīļotajam īpašu pārsteigumu, pie tam esi gana drosmīga, pamēģini erotisko fotosesiju! Tikai noteikti rēķinies ar to, ka rudens ir un paliek rudens – parūpējies par iespējām ātri sasildīties ik pa brīdim fotosesijas laikā un par termosu ar siltu tēju, lai iespējami izvairītos no saaukstēšanās!

Tagad, kad galva pilna idejām, atliek sameklēt fotogrāfu, kura bildes Tev patīk, vienoties par fotosesijas tēmu un, aiziet, piedzīvojumā! Lai top un saglabājas skaistas atmiņas novēl Vivus.lv!

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.