6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Cieni jauno pāri: 10 tipiskas kāzu viesu kļūdas

 

Daudzas kāzas tiek plānotas diezgan ilgu laiku. Taču dažkārt pietiek ar vienu sīkumu, lai izbojātu noskaņu un omu ne tikai blakus sēdētājiem, bet arī jaunajam pārim. Lūk, kādus noteikumus vajadzētu ievērot, lai diena aizritētu bez starpgadījumiem.

Neņem līdzi tos, kas nav uzaicināts

Ja tu teici, ka ieradīsies viena, neņem līdzi tikko iepazītu vīrieti. Un vispār, ja uz kāzām ierodas cilvēks, kurš nav ierēķināts viesu sarakstā un kuram nav piešķirta vieta pie galda, tiek uzskatīts, ka viņš izrāda necieņu pret jauno pāri.

Neaizēno līgavu

Nekādā gadījumā nevelc uz svešām kāzām baltu kleitu. Vai arī, ja līgavai ir citas krāsas kleita (par kuru tu zini), nevelc kleitu tādā krāsā. Tā ir viņas diena, bet tev vēl būs iespēja paspīdēt.

Nekavē ceremoniju

Un arī vakara daļas sākumu, nē (ja vien tev nav tiešām svarīgs iemesls). Tas ir nepieklājīgi.

Ja nezini, ko dāvināt, dāvini naudu

Nevajag paļauties uz savu intuīciju un cerēt, ka viņiem patiks tā pati glezna, kas tev, vai ka viņiem ir nepieciešama jauna tējkanna.

Nejautā par kāzu izmaksām

Ja tu tiešām vēlies pajautāt, tad vismaz nedari to pašā kāzu dienā.

Neņem līdzi bērnus, ja tā vēlas jaunais pāris

Ja līgava un līgavainis lūdza uz kāzām neņemt līdzi mazus bērnus, tad nevajag bojām viņiem dienu. Runa nav par to, vai viņiem patīk vai nepatī bērni. Ja viņi ir izplānojuši pieaugušo ballīti, tad trokšņainiem trīsgadniekiem tur nebūs, ko darīt.

Nerunā muļķības tosta laikā

Nevajag atcerēties pagātnes kļūdas, bijušos partnerus vai līgavaiņa problēmas. Tās ir kāzas, nevis grēku izsūdzēšanas vakars.

Nepārcenties ar alkoholu

Nevienam nav vēlmes uzturēties vienā telpā ar cilvēku, kas ir iedzēris vairāk, nekā vajadzētu. Saglabā pašcieņu un kontrolē sevi. Nebojā svētkus ne jaunajam pārim, ne viņu viesiem.

Neiejaucies citu apsveikumos

Pat, ja tev katrā uzrunā būtu ko teikt, klusē. Nevienam nepatīk, kad viņus pārtrauc.

Nebildē un nefilmē, ja pāris to lūdza

Ja līgava un līgavainis lūdza nefotogrāfēt un nepublicēt viņu fotogrāfijas sociālajos tīklos, tad cieni viņu vēlmi. Tavi draugi paspēs paskatīties vēlāk, uz kādām skaistām kāzām tu biji aizgājusi.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.