14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

6 lieliskas vietas pasaulē, kur doties romantiskā ceļojumā

 

Šie ceļojumu galamērķi ir ne tikai vizuāli pievilcīgi, bet arī spēj atraisīt mīlestību un padarīt jūsu jūtas vēl spēcīgākas. Laiks baudīt romantiku!

Itālijas ziemeļi

View this post on Instagram

. . . . Non puoi cogliere l'essenza di qualcuno se ti soffermi a vedere solo dall'esterno … Spesso si nascondono bellezze inaspettate …. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️ #nesso #lake #como #ig_como #loves_como #lakecomo #lagodicomo #volgocomo #lombardia #lombardia_super_pics #ig_lombardia #yallerslombardia #loves_lombardia #lombardia_foto #volgolombardia #new_photolombardia #lombardia_reporter #loves_united_lombardia #worldplaces #best_worldplaces #wonderful_places #whatitalyis #beautifuldestinations #bestvacations #visiteurope #wheninitaly #italytour #italian_places #europetrip #exploreritaly

A post shared by Dive is live ???????????? (@cinzia.duke) on

Slavenie Venēcijas kanāli, gastronomijas tūres Florencē un mākslas baudīšana Milānā – tie ir tikai daži varianti, kā pavadīt laiku Itālijā. Pievieno šim sarakstam arī Veronu, un viens no romantiskākajiem ceļojumu maršrutiem pārīšiem būs gatavs. Lai no sirds izbaudītu ceļojumu, izvēlieties nomāt mašīnu – tad jums nebūs jāsatraucas par paspēšanu uz vilcienu vai skriešanu uz pēdējo autobusu mazajā ciematā. Pie tam, tādējādi arī pa ceļam no punkta A uz punktu B varēsiet piestāt un baudīt skatus, kur vien vēlēsieties.

Dabas mīļotāji novērtēs Komo ezera skaistumu. Neaizmirstiet doties izbraucienā ar laivu saulrieta laikā, un paķeriet līdzi pudeli šampanieša…

Samui sala, Taizeme

https://www.instagram.com/p/BlyP5fshfre/?tagged=kosamui

Otra lielākā sala Taizemē priecēs ar eksotiskām baltajām pludmalēm, kokosriekstiem, klintīm, mazām saliņām un skatiem, kas redzēti ceļojumu brošūrās un filmās. Mitināties var gan greznā viesnīcā, gan mazā bungalo. Uzturoties tādā vietā, uzreiz prātā nāk filmas „Zilā lagūna” un „Pludmale”.

Skaistākās vietas peldēm atrodas austrumu krastā, bet tas arī nozīmē, ka cilvēku tur būs vairāk.

Islande

Ziemeļblāzmu ir vērts redzēt vismaz reizi dzīvē, un, kāpēc gan tam neizvēlēties Islandi? Tiesa, šī dabas parādība nav vienīgais iemesls, kādēļ apmeklēt Islandi.

Iznomā mašīnu un dodies apceļot salu. Aktīvie vulkāni, alas, ūdenskritumi, ledāji un jūs divi… Skaisti, vai ne? Taču ir jāņem vērā, ka pat budžeta atvaļinājums Islandē neizmaksās nemaz tik lēti.

Bali, Indonēzija

Šī vieta ir slavena ar savām nebeidzamajām pludmalēm, tropiskajiem mežiem, vulkāniem un senatnīgām celtnēm. „Bali” ienāk prātā kā viens no pirmajiem variantiem, kad ir jāiedomājas par medusmēnesi.

Nokļūšana uz salu gan ir ar pārsēšanos, jo tiešo reisu uz turieni nav. Tāpēc ir jēga ieplānot vismaz septiņas dienas, ko pavadīt šajā skaistumā. Kā reiz varēsiet baudīt ne tikai vietējos labumus, bet arī viens otru.

Brige, Beļģija

Šajā pilsētā var baudīt skaistu romantisko atpūtu. Brige tiek uzskatīta par vienu no skaistākajām un mākslinieciskākajām pilsētām Eiropā (varbūt tāpēc, ka tā pastāv jau no 3.gadsimta?).

Vēsturiskais centrs tā vien kliedz „viduslaiki!”, tāpēc šajā pilsētā var viegli aizmirsties un atslēgties no ierastās ikdienas. Tāds ceļojums cauri gadsimtiem ļauj baudīt mirkļus. Pie tam, komforta līmenis šeit, tāpat kā daudzviet citur Eiropā, ir kārtīgā 21.gadsimta līmenī.

Lapzeme, Somija

Ja romantika tev nesaistās ar pludmalēm un skaistām vecpilsētām, tad dodies uz Somijas ziemeļiem. Atrodiet sev mazu mājiņu, baudiet dabu, pabarojiet briežus un dodieties izbraucienā ar suņu pajūgu, un ziemeļblāzma kļūs par dabisko salūtu un „ķirsīti” uz romantiskā ceļojuma tortes.

Pie tam, tiek uzskatīts, ka tieši Lapzemē dzīvo Ziemassvētku vecītis. Tas piešķirts jūsu atpūtai pasaku un brīnumu burvību.

 

Materiāli rakstam no ārzemju resursiem.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.