3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Labākie ieteikumi, kurus esmu apkopojusi, apceļojot pasauli

 

1.Pacietībai ir liela nozīme

Neuztraucies par lietām, kuras nespēj mainīt. Dzīve ir pārāk īsa, lai pastāvīgi būtu neapmierināta un dusmotos.Nokavēji autobusu? Neuztraucies, atnāks nākošais. Bankomāts tukšs? Lieliski! Dodies neplānotā braucienā uz tuvāko pilsētu un izpēti apkārtni. Dažkārt satraukšanās par sīkām lietām ir nevietā.

Vienkārši ievelc dziļu elpu un atgādini sev- var būt vēl trakāk.

2.Nebaidies

Pasaule nav tik bīstama, kā mediji to pasniedz. ‘ Turi acis vaļā’ vajadzīgajās situācijās, bet neļauj tam izbojāt tavu ceļojumu. Uzticies savai intuīcijai un viss būs kārtībā. Lielākā daļa cilvēku ir draudzīgi, atvērti un izpalīdzīgi. Koncentrējies uz pozitīvo.

3.Ēd vietējo ēdienu

Nogaršo visu, ko tev sanāk nogaršot ceļojot, it īpaši, ja nezini, kas tas ir. Jautā vietējiem iedzīvotājiem pēc labākajām rekomendācijām un iepazīsti nacionālos ēdienus.

4.Saki “Jā” biežāk

Esi impulsīva, piekrīti spontānām idejām, jaunām sporta aktivitātēm, vai dodies uz vietām, par kurām iepriekš nezināji. Neplānotie braucieni un situācijas visbiežāk rada labākās atmiņas un pieredzes stāstus.

5.Neaizmirsti ceļojuma apdrošināšanu

Neviens nedomā, ka saslims, tiks ievainots vai apzagts. Bet tas notiek. Ar ceļojuma apdrošināšanu tev nebūs jāuztraucas par milzīgiem slimnīcas rēķiniem, nozagtām mantām, vai atceltu lidojumu.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.