6.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Pozitīvākas dzīves noteikumi

 

Vēlies dzīvot pozitīvāk? Šie ir desmit ieteikumi, kurus ievērojot ir iespējams to sasniegt!

Mūsu galamērķis vienmēr nav konkrēts. Iespējams, ka šobrīd viss tavā dzīvē nenorisinās kā plānots, bet atceries, ka ne vienmēr mēs ejam šo vienu pareizo ceļu, reizēm ir jāiet kalni un lejas, kamēr sasniedzam savu mērķi un arī šis process ir svarīgs un nenovērtējams.

1. Dzīvo ar kaisli! Nebaidos no izaicinājumiem, bet pieņem tos!

2. Ja tev ir ideja par savu rokdarbu veikaliņu vai vēlies kļūt par rakstnieci, tad dari to! Nedomā par citu cilvēku viedokli. Vai tiešām vēlies palikt neziņā un neredzēt, kas no taviem sapņiem būtu sanācis?

3. Iemācies sevi mīlēt un nepārmet sev. Ja mēs nevaram iemīlēt sevi, tad mēs nevaram mīlēt arī citus! Novērtē sevī gan slikto, gan labo.

4. Nekas nav sliktāks par nožēlu, tāpēc mīli un pieņem cilvēkus, kuri pret tevi izturas labi. Aizmirsti par tiem cilvēkiem, kuri tev nevēl labu un izvairies no šādas komunikācijas, tev viņus nevajag!

5. Domā labas domas! Domām ir liels spēks, kontrolē savas negatīvās domas, nenoskaņo sevi pret kādu citu un nevērp intrigas.

6. Neklausi citu cilvēku viedoklim ietekmēt tavus lēmumus. Cilvēki bieži maina savas domas, jo balsta tās uz citu cilvēku viedokļa, bet tā nevajadzētu rīkoties.

7. Neļauj nevienam sev iestāstīt, kas ir labs lēmums un, kas slikts. Neļauj nevienam teikt kāda esi vai neesi. Ieklausies sevī, tikai tu zini, kas tu esi un ko tu vari!

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.