20.3 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

11 līderes pazīmes

 

Visticamāk, ka esi dzirdējusi par vīrieti-alfu, bet vai zināji, ka alfas īpašības piemīt arī sievietēm? Alfa sievietes ir tādas, kurām citi vēlas līdzināties, viņām ir vairākas apbrīnojamas īpašības, kas ļauj viņām būt pozitīvām un veiksmīgām! Lūk dažas lietas, kuras alfa sievietes piekopj katru dienu.

 

Viņas zina ko viņas grib…

Alfa sievietes ir izlēmīgas un ambiciozas, viņas zina ko viņas grib! Protams, ka tas nenozīmē to, ka šīm sievietēm nav brīžu, kuros viņas nav pārliecinātas, bet viņas to neizrāda.

Viņas prasa, ko viņas grib un nekaunas par to!

Alfa sieviete ir dabiski dominējoša, viņas nebaidās jautāt to ko vēlas, viņas citiem dara zināmus savus plānus, jo nebaidās no neveiksmes!

Viņas nesūdzas

Alfa sievietes netērē laiku gaužoties par problēmām, tā vietā viņas meklē problēmas atrisinājumu. Tas nenozīmē, ka viņas nediskutē par kādām netaisnībām, tomēr par tām runājot viņas meklē risinājumu, nevis vainīgo.

Viņas zina, ka vecums ir tikai numurs

Šīs spēcīgās sievietes savu dzīvi neredz ierobežotu, tikai tādēļ, ka sasniegušas kādu konkrētu vecumu. Tā vietā Alfa sieviete bruģē savu ceļu uz sasniegumiem un dara to savā tempā, zinot, ka ar laiku ir iespējams sasniegt savus mērķus.

Viņas nebaidās uzsākt pirmo gājienu!

Sabiedrība bieži vien cenšas mums iestāstīt, ka vīrietim ir jāuzrunā sieviete, savukārt, ja sieviete uzrunā vīrieti, tas jau vairs nav sievišķīgi. Alfa sievietēm šādas domas nejauc prātu, viņas apzinās, ko vēlas un nebaidās to iegūt.

Viņas nebaidās uzdrīkstēties

Šīs sievietes nebaidās no uzdrīkstēšanās, viņām ir sava gaume un stils. Viņas nesatrauc tas, ka kādam viņu apģērbs nepatiks un šķitīs par košu vai neatbilstošu kādam notikumam, viņas jebkurā apģērbā jūtas sievišķīgi un ērti.

Viņas nespēlē spēles

Pasīva agresija, intrigas… Alfa sievietei nav tam laika, viņa nespēlē spēles. Tā vietā viņas ir patiesas un komunikablas, nebaidoties no citu viedokļa. Viņa ir atvērta un šo atklātību sagaida arī no citiem.

Viņa nenoniecina citas sievietes!

Alfa sievietes ne tikai jūt, ka šādi rīkoties ir lieki, viņa šādās sarunās un intrigās neiesaistās.

Viņas zina, kad dosies prom

Viņas prot panākt kompromisu un prot arī pateikt nē. Šādas sievietes nebaidās atteikt vai aiziet, viņas ir godīgas pret sevi un citiem.

Viņas sevi mīl

Alfa sievietes mīl sevi, viņas strādā pie savas pašattīstības un sevis pieņemšanas, viņām ir kompleksi, bet viņas tiem neļaujas.

Šādas sievietes ir spēcīgas, neatkarīgas un gudras, vai vēlies tāda būt?

Seko šīm īpašībām un kļūsti par alfa sievieti arī tu!

Autors: Dieviete.lv

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.