8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Uzmundrini sevi

 

Rudens ir laiks, kurā iespējams jūties nomākta. Tādēļ šeit ir 10 citāti, kurus ir vērt uzrakstīt uz lapiņas un atcerēties, vai piespraust pie ledusskapja!

1.Emocija ir tikai sajūta

Ja kontrolēsi savu prātu, tad negatīvās emocijas būs iespējams uzveikt, tikai pacīnies!

2.Šeit un tagad!

Lieta tāda, ka tavs prāts mēdz būt sasaistīts ar nākotni un pagātni. Vai jautā sev jautājumus “Kas notiktu, ja?” vai arī “Kā būtu bijis, ja?” aizmirsti par tiem! Dzīvo šodienai, saki sev “Man izdosies, jo es darīšu tā!”

3. Nekas nevar eksistēt bez pārmaiņām

Mūsdienu pasaulē viss ir mainīgs, tas nav slikti. Ja tev nepatīk pārmaiņas, tad atliek vien pieņemt tās, bet, ja vari šīs pārmaiņas mainīt sev par labu, tad dari to!

4. Tu neesi neapdzīvota sala!

Neviens cilvēks nav neapdzīvota sala. Katram no mums ir savas problēmas, bet atceries, ka tās var risināt arī ar citu cilvēku atbalstu un palīdzību. Cilvēki bieži kautrējas vaicāt pēc palīdzības, jo baidās no atteikuma vai tā, ka par viņiem slikti padomās, met šo visu pie malas! Tu vari sasniegt daudz, bet, lai daudz sasniegtu tu nevari visu paveikt viena, katram kāds ir palīdzējis, nebaidies!

5. Neviens nav perfekts

Atceries, ka neviens nav ideāls, tas, protams, nav īstais attaisnojums slinkumam, bet, ja jūti, ka izdedz un tev ir grūti, tad atceries šo apgalvojumu. Tu nedrīksti sevi vainot, ja vienmēr esi centusies rīkoties pēc vislabākās sirdsapziņas.

6. Elpo, atceries elpot, tas ir pats svarīgākais!

Vai zināji, ka dziļa elpošana ir viens no labākajiem veidiem kā nomierināt tavus nervus? Šādu elpošanu sauc par “relaksācijas reakciju” aizskaiti līdz 4 un ieelpo, tad skaiti līdz 6 uz izelpo, tas tevi nomierinās!

7. Viss, kas tev ir vajadzīgs ir mīlestība

Mīlestība ir svarīga katra cilvēka dzīvē. Ja jūties slikti, tad atceries, ka šajā pasaulē ir cilvēki vai cilvēks kurš tevi mīl. Lai uzmundrinātu sevi un sev mīļos cilvēkus, tu vari vieniem aizsūtīt jauku dienas sms vai piezvanīt kādā sev brīvā brīdī.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais raksts8 triki, kā būt sev pašai!
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 47