6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Pazīmes, kas liecina, ka tu nespēj aizmirst savu bijušo!

 

Cik reižu tu sev esi teikusi, ka pēc šķiršanās ātri aizmirsīsi šo vīrieti? Kā izrādās, tas nav tik vienkārši izdarāms. Galu galā, jums ir bijis daudz jauku brīžu, kurus tu tagad pāršķiro savā prātā. Tu vari sevi mānīt ar domu, ka viss ir beidzies un viss ir aizmirsts, bet, ja tu vari teikt piekrist zemāk rakstītajam, tad viss noteikti nav aizmirsts.

Tu regulāri raksti par savu šķiršanos

Tava laika josla Facebook ir pilna ar ar ierakstiem par to, kā tu pārdzīvo, ar skumjām dziesmām un dzīves atziņām. Tā vietā, lai visu laiku pasaulei stāstītu par to, cik skumīgi tu jūties, pamēģini uz attiecību neesamību paraudzīties no pozitīvās puses. Un pašas miera labad neskaties bijušā profilu.

Kad tev ir skumji, tu viņam raksti

Tici, tas, ka tu viņam trijos naktī aizsūtīsi sms, neko nemainīs. Vismaz uz pozitīvo pusi noteikti, nē. Ja viņš izlēma šķirties, tad tas ir viņa zaudējums un lēmums. Nevajag sevi vainot, mierināt ar ilūzijām un jautāt, vai attiecības varētu atjaunot.

Tu visu laiku par viņu runā

Katra tava saruna ar draudzeni aizved līdz bijušajam? Pat, ja sākumā runājāt par skaisto kleitu, ko redzējāt veikalā? Tu pat nepievērs uzmanību draudzenes padomiem par to, ka tev bijušais ir jāaizmirst un jāļauj sev nomierināties.

Tu izseko viņu internetā

Tu apmeklē viņa sociālo tīklu profilus, lai paskatītos, ko viņš dara, kur brauc, vai viņam nav uzradusies jauna draudzene. Skaidrs, ka tu vēlies būt lietas kursā par notiekošo viņa dzīvē, bet tas nepalīdzēs tev viņu aizmirst.

Tu joprojām viņa dēļ esi gatava darīt visu

Lai gan jūs vairs neesat pāris, tu joprojām nespēj viņam atteikt. Domā, ka tādējādi tu tiksi atpakaļ viņa dzīvē? Drīzāk viņš vienkārši saprot, ka var tevi izmantot, un tev nekas nebūs pretīm. Viņš neinteresējas par tevi, kā par sievieti.

Viņš joprojām tevī raisa spēcīgas jūtas

Katru reizi, kad tu par viņu domā, tev aizraujas elpa un tu kļūsti sentimentāla. Dažkārt tu jūties tā, it kā tikai nesen viņā iemīlējies. Tiesa gan, tas bija jau labu laiku atpakaļ, un tev vajadzētu pacensties kontrolēt savas jūtas.

Tu neinteresējies par citiem vīriešiem

Ja kāds vīrietis parādās tavā dzīvē, tu pat nepievērs uzmanību viņa centieniem tevi iekarot un uzreiz izsvītro viņu no sava potenciālo partneru saraksta. Jebkuru vīrieti tu salīdzini ar savu bijušo un domā par to, vai viņš spēs tev dāvāt tādas pašas emocijas un jūtas. Pie tam, tu uzreiz iedomājies, ka tas nenotiks. Varbūt tomēr vajadzētu dot kādam iespēju?

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.