10 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

10 pierādīti veidi, kā izskatīties vēl gudrākai

 

10 pierādīti veidi, kā izskatīties vēl gudrākai:

  1. Kad izsaki savu viedokli, tad nebūt to nedari agresīvi vai pārlieku dedzīgi, esi mierīga un izsakies īsi un pārlicinoši!
  2. Runā zemākā balsī, jo spalgāka balss, jo grūtāk ir noturēt citu cilvēku uzmanību.
  3. Velkā brilles. 43% Amerikas iedzīvotāju domā, ka brilles cilvēka vizuālo tēlu nepārprotami rada gudrāku.
  4. Cilvēki, kuri prot jokus šķiet daudz pievilcīgāki un inteliģentāki, kā tie, kuri stāsta kādus jaunus faktus vai izceļas ar savām zināšanām.
  5. Jo mazāk meikapa, jo labāk! Izēlies dabisku meikapu, ja vēlies izcelt acis, tad noteikti nekrāso spilgtas lūpas un otrādi.
  6. Tici sev! Cilvēki, kuri izstaro pašpārliecinātību, ir īstie dzīves uzvarētāji. Šādi cilvēki var nokļūt panākumu aukšgalā arī, tad, ja nemaz nav tik zinoši, kā citi domā, bet to, ko viņi patiesi zina, lūk to pasniedz, kā īstu šedevru! Attīsti sevī aktrises dotības.
  7. Esi akurāta un jauka. Neizcelies ar savu pārākumu, necenties nemitīgi pierādīt savu gudrību, esi patīkāma persona pie, kuras cilvēki labprāt vēlas griezties.
  8. Izmanto sava otrā vārda iniciāli. Tā tavs vārds izklausīsies inteliģntāk.
  9. Neesi pārlieku lēna vai pārlieku ātra. Bostonas universitātes pētījumi liecina, ka mēs par gudrākiem neapzināti novērtējam to cilvēkus, kuri uzdevumus pabeidz vienlaikus ar citiem.
  10. Cilvēki izskatās mazāk viedi, ja viņiem rokās ir dzēriens vai viņi dzer. Izrādās, ka mēs to zemapziņā saistam ar alkohola lietošanu.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.