1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Liec viņam sevi pamanīt

 

Tev nekādi neizdodas sagraut savas simpātijas aizsargmūrus? Ja tavs sapņu vīrietis, kolēģis vai vienkārši draugs joprojām nesaskata tevī pavedinātāju, ir vērts pievērst uzmanību šiem ieteikumiem. 

Izmanto pieskārienus
Pirms pieskarties viņam, pieskaries pašas ķermenim, piemēram, savam atslēgas kaulam. Ja tev ir aplikta kaklarota, tas būs vēl efektīvāk. Pamēģini arī ar pirkstiem pieskarties savām lūpām. Šīs liegās ķermeņa valodas kustības parāda, ka esi atklāta un jutekliska, un tu pozicionē sevi kā iekārojamu būtni. Viņam tas būtu jāpamana!

Iegūsti kārdinošu tēlu
Centies savu veidolu padarīt seksīgāku. Tas nenozīmē, ka tūliņ jāvelk mežģīņu zeķes ar zeķturiem, tomēr apģērbs ar izteiksmīgāku kakla izgriezumu, atkailināti pleci, augumu izceļoši džinsi vai pat gaišs lūpu spīdums tev liks justies iekārojamākai. Tas viss noderēs, kad viņš būs blakus!

Skatiena spēks
Acis izsaka ļoti daudz – izmanto tās! Ātrs un tiešs acu skatiens, tad novērs skatienu sāņus, it kā kādu meklētu. Tas raisīs viņa interesi. Tāpat nebaidies atrasties viņam pretim un demonstrēt savu interesi, lūkojoties viņa acīs. Turklāt, šķelmīgs acu skatiens ar mazliet augšup paceltu uzaci ir ļoti iedarbīgs.  

Pavedinoša rīcība
Dažreiz manevrs “gaidīt līdz viņš tevi pamana” var ieilgt, un tas ne vienmēr atmaksājas. Iespējams, ka tev patlaban jau ir attiecības, tāpēc izmanto šo faktu savā labā. Tu esi pašpārliecināta, pamanāma, izstaro seksualitāti, un viņš to noteikti ievēro! Tomēr ir arī zemūdens akmeņi: nekādā gadījumā nedibini attiecības un neiesaisties “vairāk nekā draugi” sakaros ar sava vīrieša draugiem. Ja nu viņiem pastāv brālības kodekss, kurā ir atrunāta sešu mēnešu vai pat ilgāks nogaidīšanas laika posms, līdz viņš drīkst tevi kaut kur uzaicināt? Uzmanies!

Laiks divatā
Jums ir nepieciešams laiks, ko pavadīt tikai divatā. No sākuma dod viņam iespēju tevi pamanīt, vēlāk ļauj viņam tevi labāk iepazīt ārpus jums abiem tik pierastās telpas. Kā gan savādāk viņš uzzinās par tevi ko vairāk, ja jūs sazināties, piemēram, tikai darba jautājumos?

Uzturi interesantas sarunas!
Sarunas par ģimeni, darba jautājumiem vai laiku var būt garlaicīgas, tāpēc jārunā par to, kas jums abiem liekas interesants un aizraujošs, piemēram, dažādi kuriozi atgadījumi, ceļojumi vai jūsu hobiji.  Šo interesanto sarunu laikā sasprindzinājums un neveiklība pazudīs, jūs abi vairāk smaidīsiet, un tev būs lieliska iespēja mazliet paflirtēt.

Sportam ir nozīme
Neatkarīgi no tā vai tu apmeklē sporta zāli, vai trenējies brīvā dabā, sporta aktivitātes ir svarīgas. Nodarbību rezultāts – skaists, lokans, trenēts augums. Regulāri sportojot, tu būsi pārliecināta par sevi un apzināsies savu vērtību. Tava pašsajūta iegūto endorfīnu rezultātā uzlabosies, tava noturība pret stresu un neveiksmēm būs spēcīgāka. Pateicoties sportam, tu būsi pozitīvi noskaņota. Tu izskatīsies un jūties labi. Viņš noteikti novērtēs, ka esi smaidīga un starojoša!

Steigai nav vietas
Tev nav jāpārguļ ar vīrieti, lai pievērstu viņa uzmanību. Tāpat tev nav jāizrāda pārmērīga seksualitāte, lai gūtu viņa atzinību. Sekss tikko iesākušos attiecību sākumposmā var visu izbojāt, un, iespējams, jums vairs nebūs kopīgās stabilās nākotnes. Attiecībām par labu nenāk arī sarunas par bijušajiem. Nestāsi pati un nevaicā viņam. Var jau būt, ka viņš labprāt pastāstītu tev, bet šīs sarunas nerosinās viņa fantāzijas par tevi – nedz romantiskās, nedz seksuālās. Atceries – visam savs laiks!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.