2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Parādi, cik ļoti viņš tev ir svarīgs

 

Katrs vīrietis izjūt un saņem mīlestību dažādos veidos, tāpēc varbūt ne visas no minētajām idejām tev noderēs, bet dažas noteikti. Izvēlies kaut dažus no ieteikumiem un parādi savam vīram, cik ļoti mīlēts viņš ir.

Ēdiens

Uztaisi sarakstu ar viņa mīļākajām uzkodām, ēdieniem un saldajiem – un pagatavo kādu no tiem savam vīram, tāpat vien.

Liec sevi pirmajā vietā

Tavs vīrietis jutīsies mīlēts tas, kad tu parūpēsies par sevi. Seko pareiziem ēšanas paradumiem, sporto, izskaties, cik labi vien iespējams un tad arī jutīsies tāpat. Parūpējies par sevi arī emocionāli. Priecājies paf to, kur esi dzīvē, saglabā optimismu un pateicību.

Taupi naudu

Esi vairāk taupīga, neatkarīgi no tā vai abi esat maizes pelnītāji, vai tikai viens no jums. Ietaupi naudu. Un biežāk izsaki pateicību par to, cik daudz tavs vīrs dara jūsu ģimenes labā.

Nerunā par viņu sliktu

Nekad. Esi lojāla pret savu vīrieti jebkurā dzīves situācijā.

Skūpsti viņu

Izbrauc ar pirkstiem cauri viņa matiem. Neaizmirsti arī par milzīgiem apskāvieniem. Un muguras masāžām.

Hobiji

Tev, protams, var un vajag būt saviem hobijiem, bet tu noteikti izrādīsi mīlestību savam laulātajam draugam, interesējoties par lietām, kas viņam patīk.

Ļauj viņam izbaudīt vīrieša laiku

Varbūt viņam nepieciešams kāds laiks, lai uzspēlētu savu video spēli vai pacilātu svarus, vai strādāt pie sava auto. Lai kas viņam būtu nepieciešams priekš sava “laika vienatnē”, ļauj viņam to.

Liec viņam labi justies

Šķendēšanās nepalīdzēs, tāpēc pārliecinies, ka viņam iet labi. Bieži. Izsaki komplimentus, piemēram, pasakot paldies par iznesto atkritumu maisu vai paziņojot, ka viņš ir labākais tēvs jūsu bērniem.

Ierosini seksu biežāk un esi romantiskāka, un rotaļīgāka

Parādi vīram, ka gribi viņu un viņš tev vajadzīgs tikpat ļoti, cik tu viņam.

Uzraksti viņam vēstuli

Vai arī atstāj zīmīti, vai aizsūti īsziņu. Tavi mazie mīlestības un atzinības atgādinājumi palīdzēs viņam justies mīlētam ilgtermiņā. Viņam jāzina, ka tev rūp un, ka domā par viņu.

Izplāno dienu, kas viņam patiktu – tikai jums abiem divatā

Piemēram, ļauj viņam izgulēties un pasniedz brokastis gultā un relaksējošu masāžu. Padari īpašu visu dienu un tici, viņš jutīsies mīlēts un aprūpēts.

Cieni savus pienākumus

Nav nozīme jūsu ģimenes dinamikai, tev un tavam vīram ir savi pienākumi iekšpus un ārpus mājas. Tāpēc cieni savus pienākumus, lai kādi tie arī būtu.

Bieži saki viņam, cik pievilcīgs viņš ir

Ik pa laikam izsaki viņam tādus komentārus, kā: “Šai kreklā tu lieliski izskaties!” vai “Mīļais, tu esi ķēriens!” Viņam jāzina, ka tā domā un joprojām uzskati viņu par ļoti iekārojamu.

Izsaki viņam komplimentus citu klātbūtnē

Viņa draugiem un ģimenei ir jāzina, cik labs vīrs un ģimenes apgādātājs viņš ir. Liec viņiem saprast, ka tavs vīrs ir tavs supervaronis , bet nepārspīlē.

Nevilcinies viņam atvainoties

Vienkārši dari to. Kad saproti, ka esi sāpinājusi viņa jūtas vai pateici ko rupju, tava spēja ātri atvainoties , ļaus viņam justies mīlētam un cienītam. Esi pazemīga un vienkārši pasaki to vienu vārdu.

Pārsteidz viņu ar to dāvanu, ko viņš jau sen kāro

Ja viņam pašlaik nav īpaši kārotu lietu, pasniedz dāvanu, piemēram, nomazgājot un uzpildot ar benzīnu viņa mašīnu, vai izgludini viņa kreklus, vai nopļauj zāli. Lai kā tu izvēlētos pasniegt dāvanu savam vīram, viņš noteikti jutīsies ne tikai mīlēts, bet laimīgs par faktu, ka domāji par viņu un to, kā iepriecināt.

Lūdz viņam padomu un tad tam seko

Vīriešiem patīk labot lietas un viņiem bieži vien ir racionāla izpratne par to, kā pārvarēt pārbaudījumus un problēmas. Būtu gudri vērsties pie sava vīra pēc padoma un vēlāk viņam pateikties par palīdzību. Viņš to ļoti novērtēs un turpmāk izteiks padomus tikai tas, kad tos lūgsi, jo zinās, ka tev rūp viņa viedoklis.

Autors: Dieviete.lv 

 

1 KOMENTĀRS

  1. huiņa kaut kāda,esi tāda,esi šitāda,skraidi,aptekale,un ko šīs pretī dos?!Pēc šī raksta spriežot-esi kalpone,kā tik vīrelim labi…

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 148
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 149