6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Izmēģini šos ieteikumus savas dzīves uzlabošanai!

 

1.Mazāk guliet. Vairākumam cilvēku nepieciešamas ne vairāk kā 6 miega stundas, lai saglabātu lielisku veselību. Iedomājieties, ka jums mēnesī ir parādījušās 30 liekas stundas daudz svarīgākām darīšanām. Ko jūs spētu paveikt?

2.Neļaujiet tām lietām, kuras jums ir svarīgākas par visu, palikt to lietu ēnā, kuras jums nav tik svarīgas. Valdīšana pār laiku ir valdīšana pār dzīvi, tāpēc pārvaldiet savu laiku pēc iespējas labāk.

3.Uz telefona zvaniem vienmēr atbildiet ar entuziasmu un izrādiet savu cieņu zvanītājam. Labas manieres ir svarīgas.

4.Pa dienu jebkuram no mums var parādīties iedvesma un atnākt spīdošas idejas. Tāpēc vienmēr kaut kur tuvumā ir jābūt piezīmju blociņam un pildspalvai , lai uzreiz varat piefiksēt apskaidrības būtību. Olivers Vendells Holms saka: „Cilvēka smadzenes, kuras ir palielinājušās tāpēc, ka ir pārņemtas ar jaunu ideju, vairs nekad nesamazināsies līdz iepriekšējam izmēram.”

5.Katru svētdienas vakaru veltiet sev un pārvērtiet to par ieradumu. Rūpīgi plānojiet nākošo nedēļu, vizualizējiet visas tikšanās un to, ko vēlaties tajās sasniegt, lasiet iedvesmojošas grāmatas, klausieties nomierinošu mūziku un atslābinieties.

6.Svarīgi nav tikai tas, kā jūs komunicējat ar apkārtējiem cilvēkiem. Vēl svarīgāk ir tas, kā jūs komunicējat pats ar sevi. Uz ko esat koncentrējies, to arī saņemsiet. Ja meklējiet pozitīvu rezultātu, tāds tas arī būs.

7.Koncentrējaties uz mērķi nevis uz rezultātu. Citiem vārdiem sakot, dariet darbu tāpēc, ka tas jums patīk vai arī tāpēc, ka tas kādam palīdzēs vai sniegs noderīgu pieredzi. Neko nedariet tikai naudas vai atzinības dēļ. Tās atnāks pašas.

8.Katru rītu smejieties spoguļa priekšā 5 minūtes. Smiekli mūsu organismā iedarbina daudz noderīgu ķīmisku reakciju, kuras palīdz mums atrasties jaukā un priecīgā stāvoklī. Smiekli palīdz ķermenim saglabāt līdzsvaru.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.