1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskopa zīmju neuzticības iemesli

 

Auns – Šīs horoskopa zīmes partnerim jābūt mērķtiecīgam, ja partneris pārāk bieži čīkst, ļaujas depresīvām domām, trūkst enerģijas, tad attiecības ātri vien tiks pārtrauktas. Auna zīmē dzimušajiem nepieciešams mērķtiecīgs un motivējošs partneris.

Vērsis – Vērša zīmē dzimušajiem ļoti svarīga ir kaisle. Ja attiecībās ir ne tikai labs sekss, bet sieviete tiek apdāvināta ar kādām jaukām dāvaniņām, piemēram, kaklarotu, auskariem, tad attiecībās viss būs kārtībā, jo vēršu zīmē dzimušos īpaši atraisa un uzmundrina materiālā labuma gūšana.

Dvīņi – Dvīņi izšķiras, ja jūt, ka attiecības ir kļuvušas pasīvas un tajās nav nekā jauna. Arguments, lai izšķirtos var būt vienkārši – garlaicība.

Vēzis – Vēzim nav raksturīga krāpšana. Ja vēzis vēlas iesaistīties citās attiecībās, tad tas ir tikai tapēc, ka šajai horoskopa zīmei ārkārtīgi nepieciešama sapratne un iejūtība, ja tā netiek saņemta no esošā partnera, tad tā tiek atrasta kur citur.

Lauva –Lauvai ir ļoti svarīgi, ka partneris par viņu ir sajūsmā, ja šī apbrīna netiek saņemta no esošā partnera, tad nepaiet ilgs laiks un tā tiek meklēta citur.

Jaunava – Jaunavas krāpj relatīvi reti, tas notiek tad, ja ģimenē nav stabilitātes (sava māja, mašīna, sakārtotas finanses) jaunavas zīmē dzimušajiem svarīgi, lai apkārtējā vide būtu kārtībā. Ja ģimenē, kas būtiski trūkst, tad tas tiek meklēts kur citur.

Svari – Svari atradīs iemeslu, lai krāptu. Svara zīmē dzimušajiem patīk uzmanība, viegls flirts un arvien jaunas un jaunas attiecības, tas vienkārši ir svaru dabā, jo vienās attiecībās saņemt komplimentus un apbrīnu ilgtermiņā ir pārāk sarežģīti.

Skorpions – Skorpioniem svarīga ir kaisle, tādēļ var gadīties, ka šajā zīmē dzimušajiem ir vairākas attiecības vienlaikus.

Strēlnieks – Strēlnieka zīmē dzimušie meklē savu ideālo partneri, kādu kurš iedvesmo, ja partneris neatbilst visiem kritērijiem, tad ar laiku, tas arī būs galvenais iemesls attiecību izbeigšanai.

Mežāzis – Šajā dzīvē dzimušie saplāno savu dzīvi, rada ģimeni, bērnus un vēlāk, kad bērni jau ir izauguši, tad meklē ko citu. Jaunu dzīvi, jaunus izaicinājumus.

Ūdensvīrs – Dzīvo kā kaķis, kuraš staigās kur pašam tīk, ūdensvīri nevienam nepieder un nesola neko.

Zivs – Zivīm raksturīga ir neizlēmība, sākumā attiecības var šķist ideālas, bet tad tiek satikts cits cilvēks, kurš liekas vēl ideālāks attecībām, tieši tik vienkārši tas ir!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.