8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Iemesli, kādēļ tu esi pelnījusi tikt mīlēta

 

Diemžēl, daudziem cilvēkiem pasaule ir vientuļa vieta, jo īpaši tiem, kuri daudz tikuši sāpināti. Par spīti salauztajai sirdij, tev ir jāmeklē cilvēks, kas būs tev piemērots. Mēs bieži ciešam dēļ mīlestības, taču tā ir daļa no sāpēm un daļa brīnišķīgām sajūtam vienā laikā. Dažreiz ir nepieciešams cīnīties savas mīlestības un laimes dēļ. Tāpēc nevajag izmist, ja kaut kas nenotiek  attiecībās kā gribētos. Tev jāsaprot, ka tu šajā dzīvē esi brīnišķīgs un unikāls. Vienkārši nenorobežojies un ļauj sev justies laimīgam un mīlētam. 

1. Tu esi īpaša un unikāla

Tev vienmēr vajadzētu atcerēties, ka tu esi īpaša un unikāla. Katrs cilvēks ir talantīgs un spēj sasniegt nospraustos mērķus. Es ticu, ka tu vari sevī ieraudzīt savu patieso unikalitāti un skaistumu. Tev var nepatikt kādas savas īpašības vai rakstura iezīmes, bet kāds cits par to var būt sajūsmā un to novērtēt.

2. Pasaule ir pilna ir brīnišķīgiem cilvēkiem

Uz planētas ir vairāk nekā miljards cilvēku, un es domāju, ka tev ir tiesības izvēlēties, un ja viens vīrietis tevi nepiesaista, ir miljoniem citu, kas var dot tev laimi. Ir patīkami apzināties, ka ir cilvēki, kas meklē tieši tevi. Tu lidosi kā spārnos, kad beidzot satiksi savu izredzēto.

3. Mīlestība ir bezmaksas sajūta

Pasaule ir vieta, kas nepārtraukti mainās, bet mīlestība ir nemainīga sajūta, ko var saņemt un sniegt ikvienam. Tev nav jābūt priviliģētam, lai izjustu šo sajūtu. Gan bagātie, gan nabadzīgie cilvēki var mīlēt viens otru, īstai mīlestībai nav šķēršļu. Mīlestība ir skaistākā sajūta, kas cilvēkam liek atdot visu, neprasot neko pretī. Atver savu sirdi patiesai mīlestībai, jo tu esi to pelnījis!

4. Dod mīlestībai iespēju.

Šajā dzīvē ir daudz brīnišķīgas lietas, jūtas un emocijas. Centies izjust tik daudz pozitīvā un patīkamā, cik vien iespējams. Ja tu katru dienu neatlaidīgi mēģināsi atrast romantiku, tu noteikti tiksi par to atalgota. Nekad neļauj sev noticēt, ka tev nebūs citas iespējas iemīlēties. Tu esi pārāk jauna, lai būtu nomākta un izmisusi.

5. Mīli sevi.

Ja tu gribi, lai citi tevi mīl, tev vispirms jāiemācās cienīt un mīlēt pašai sevi. Ieskaties spogulī un saproti cik skaista un vienreizēja tu esi. Aizmirsti par problēmām, pienākumiem, neveiksmēm un izbaudi mirkli. Sevis mīlēšana ir galvenais nosacījums uz laimi, labsajūtu un pacilātu garastāvokli. Atceries labās un pozitīvās lietas, kas ar tevi šajā dzīvē ir noticis.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.