2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Satriecošās aktrises Sofijas Lorēnas iedvesmas pilni citāti sievietēm!

 

1. ”Ēdiens padara cilvēkus laimīgus, tas reizēm izsaka daudz vairāk kā vārdi.”

2. ”Ja tu neesi raudājusi, tavas acis nevar būt skaistas.”

3. ”Lūk, jaunības noslēpums: tas ir tavs prāts, tavi talanti, tavs radošums, kam tu ļauj ienākt savā ikdienas dzīvē un mīlestība, ko tu paud pret līdzcilvēkiem. Kad tu iemācīsies visus šos komponentus izmantot savā ikdienas dzīvē, tad patiešām būsi uzvarējis vecumu.”

4. ”Spageti visvieglāk ir ēst, ja tos iesūc mutē kā putekļusūcējs.”

5. ”Kad tu kļūsti par māti, tu vairs nespēj palikt viena savās domās. Tu esi saistīta ar savu bērnu. Mātei vienmēr jādomā divreiz, vienreiz par sevi un otrreiz par savu bērnu.”

6. ”Es nekad neesmu mēģinājusi aizmirst atmiņas no savas pagātnes, neraugoties uz to, ka dažas patiešām ir ļoti sāpīgas. Es nesaprotu cilvēkus, kas bēg no pagātnes. Viss, ko cilvēks dzīvē piedzīvo, padara viņu par personību.”

7. ”Sievietei ir jātic laulībai un attiecībām starp diviem cilvēkiem. Ja esi pārliecināta, ka esi satikusi īsto cilvēku, tad tev viņš ir jāpieņem, neskatoties uz kāpumiem un kritumiem jūsu attiecībās. Ja tu tici savām attiecībām, tad tās ir jākopj visas dzīves laikā.”

8. ”Skaistums atspoguļojas tavās acīs, kad iekšēji tu jūties labi. Skaistums nav fizisks.”

9. ”Pēc visiem šiem daudzajiem gadiem, es vēl joprojām esmu sevis izzināšanas procesā. Daudz labāk ir iepazīt sevi un pieļaut kļūdas, nekā nodzīvot visu dzīvi komforta zonā. Dzīves laikā pieļautās kļūdas ir samaksa un reizē pateicība par ilgo mūžu.”

10. ”Nekas nepadara sievieti skaistāku kā pārliecība, ka viņa ir skaista.”

Autors: Dieviete.lv

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.