1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Ko darīt, ja viņš pazūd jau pēc pirmā randiņa?

 

Nē, tu neesi vienīgā tāda. Daudzām sievietēm ir bijuši lieliski pirmie randiņi, bet pēc tam… Vīrietis vienkārši izgaist! Kāpēc tā? Lūk, apkopoti trīs iemesli, kāpēc tā varētu būt.

1.Pirmais randiņš – viegli

Adrenalīns un satraukums bez jebkādas laika izjūtas. Viegli, taču, baudīt jaunu, vai ne? Pirmā reize vienmēr ir elpu aizraujoša. Un ir vīrieši, kuriem tieši tas arī patīk. Viņiem nav vēlmes doties uz atkārtotiem randiņiem ar jau iepazītu cilvēku. Viņi vienmēr tiecas pēc jauniem iespaidiem un iepazīšanās.

2.Otrais randiņš – grūti

Pēc pirmā randiņa vīrietis sāk visu kārtīgi apdomāt. Piemēram, stundu braukt ar mašīnu, lai pirmo reizi ar tevi tiktos – tā nav problēma. Bet braukt tikpat daudz, lai tiktos otru reizi – tas jau kaut ko sāk nozīmēt… Ieslēdzas realitāte! Viņš sāk saprast, ka viņam būs arī kaut kas jāiegulda, lai būtu ar tevi, tāpēc arī sāk izvērtēt, cik ļoti viņš to vēlas… Vai nevēlas.

3.Saistības kļūst par realitāti

Vīrietim ir jāgrib un jābūt gatavam attiecībām: gan emocionāli, gan finansiāli. Pie tam viņam ir arī jājūt, ka jauniepazītā sieviete ir viņu apbūrusi.

Būtībā jau apburt viņu nav grūti. Grūti ir tad, kad pieslēdzas realitāte, un viņš saprot, ka nav tik ļoti gatavs attiecībām, cik gatava ir sieviete.

Vīrieši parasti neiet uz otro randiņu, kad domā, ka nevarēs iegūt savu mērķi – vai nu seksu ar tevi vai arī ilgstošas attiecības.

Un varbūt tas arī ir labi. Lai tādi neizlēmīgi vīrieši turas no mums pa gabalu, jo nav patīkami dzīvot, nezinot, vai gribēs cilvēks ar tevi attiecības vai, nē. Ja viņš ir izlēmis par labu otrajam randiņam, tad pastāv liela iespēja, ka viņu nebaida realitāte un vēlme pēc ilgstošām attiecībām.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.