11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kādas vīriešu izdarības kaitina sievietes?

 

Kad sieviete ir tikko iemīlējusies, viņa nemana mīļotā vīrieša sliktās īpašības. Tā notiek vienmēr, bet pēc kāda laika rozā brilles krīt. Kādās attiecībās tas notiek pēc pusgada, kādās – pēc gada, bet citās pat pēc vairākiem gadiem. Kas tad ir tas, kas visvairāk sievietes kaitina?

Vīrieša aizraušanās ar alkoholu – Bieži vien tas tiek lietots bez īpaša iemesla, piemēram, ar vēlmi atbrīvoties no stresa.

Atkarība no datora – Ar šo kaiti sirgst kā jaunā paaudze, tā arī vīrieši gados. Pie tam, sievietes vienlīdz kaitina kā dažādu spēļu spēlēšana, tā arī „sērfošana” sociālajos tīklos.

Sadzīviskā nevīžība – Tas, ka vīrieši ļoti reti aiz sevis savāc, ir viena lieta, bet tas, ka viņi norāda uz sievas neizdarību, gan var novest pie skandāla.

Skopums – Nez, kāpēc daudzi vīrieši, neļauj savām sievām sevi palutināt… Un arī paši viņas nelutina!

Kritizēšana – Kļūdīties var katrs, tāpēc nevajag to īpaši akcentēt.

Nepietiekama uzmanības veltīšana – Ļoti bieža parādība ilgstošās attiecībās, ar kuru sievietes atsakās samierināties.

Dīvainā klusēšana bez iemesla – Vēl viena vīriešu dīvainība. Ja viņš pārnāk mājās no darba un klusējot iekārtojas dīvānā, psihologi šādos gadījumos iesaka apbruņoties ar pacietību. Vajadzība pēc vientulības vīriešiem jau ir ielikta gēnos. Viņam ir nepieciešams pabūt pašam ar sevi un padomāt par mūžīgo. Bet kā tas tracina…

Egoisms – Ja ģimenes galva ir sācis uzvesties kā egoists un aizmirst par visiem, izņemot sevi pašu, tad vajadzētu nopietni aizdomāties.

Putnēna sindroms – Tas ir tad, kad viņš vakaros gaida pārnākam savu ”māti barotāju”, tā vietā, lai izņemtu no ledusskapja katliņu vai uzvārītu pelmeņus.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.