11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Ko savā dzīvē nemainīt vīrieša dēļ?

 

Lai arī cik ļoti tu viņu mīlētu, lai arī cik ilgi jūs būtu kopā, ir pāris noteikumi, kuri jāatceras ikvienai sievietei! Nereti esot attiecībās mēs aizmirstam savas vērtības un ļaujamies kontrolei.

Vīrieša dēļ noteikti nedrīkst:

Aizmirst savus sapņus

Ja tu vēlies iegūt otru augstāko izglītību, ej un mācies! Ja tu vēlies iemācīties jaunu valodu vai gleznot, piesakies kursiem! Tavam vīrietim ne visai patīk šī doma? Tad jums ir nopietni jāparunā. Tikai tāpēc, ka tavā dzīvē ir ienācis jauns cilvēks (vai arī esat kopā ilgi), nenozīmē, ka tev ir jāatsakās no tā, kas interesē. Tu arī esi personība un tu arī esi pelnījusi izaugsmi.

Mainīt savus uzskatus

Tavi dzīves uzskati pa lielam ir nemainīgi visas dzīves garumā. Melošana nav pieņemama, zagšana ved taisnā ceļā uz cietumu, sekss pirms kāzām ir nepieņemams – uzskati var būt dažādi. Ja tu nepiekrīti kādam sava vīrieša apgalvojumam vai rīcībai, tev par to ir jāziņo. Sirdsapziņas pārmetumi un negribīga savu uzskatu maiņa, ir veidi, kā saindēt jebkuras attiecības.

Mainīt savu ārieni

Sievietēm patīk mainīties. Turklāt, sievietei vajag mainīties! Tikai ārējām izmaiņām jādzimst mūsu iekšienē, nevis ārpusē. Jā, mēs, protams, ietekmējamies no žurnāliem un sociālajiem mēdijiem, taču nevajag tam ļaut pārņemt tavu dzīvi. Vēl svarīgāk ir neļauties vīrieša ietekmēšanai. Viņš gribētu, lai tev ir lielākas krūtis, mazāks svars un blondi mati, lai gan dabīgi esi brunete? Viņš uz to uzstāj? Tiec no tāda vīrieša vaļā. Īstais no tevis ko tādu nelūgs.

Aizmirst savas draudzenes

Lai arī cik ļoti tavu mīļoto tracina tavas draudzenes, atceries – viņas par tādām nekļuva bez iemesla. Katrs cilvēks, kurš ienāk mūsu dzīvē, ir mūsu daudzpusīgā „es” atspoguļojums. Katra draudzene mūsu dzīvē ienes kaut ko vērtīgu: ar vienu var jautri paklaiņot pa veikaliem, ar citu – līdz rītam uzkurināt klubiņu vai smieties līdz asarām, ar trešo var padalīties sāpīgos, ļoti personīgos jautājumos. Vīrietis nevar par visiem 100% aizstāt šos cilvēkus. Saudzē savas draudzenes.

Tēlot, ka esi muļke

Daudzos gadījumos, izlikties stulbākai un bezpalīdzīgākai nekā tu īstenībā esi, ir pietiekami, lai saņemtu uzaicinājumu uz nākošo randiņu. Taču te ir divas problēmas. Pirmkārt, tas ir nogurdinoši, it īpaši, ja tu esi patiesi gudra un patstāvīga. Otrkārt, agri vai vēlu viņš sajutīs mānīšanos, tad sajutīs, ka ir piemānīts un pasakainās attiecības būs lielās briesmās.

Ļaut, ka tevi kontrolē

Attiecībās katram ir tiesības uz personīgo brīvību – domu, vārdu un pārvietošanās brīvību. Ja tavs mīļotais vīrietis domā citādāk, der aizdomāties: vai tev blakus nav tirāns? Un cik ilgi tu varēsi dzīvot kopā ar cilvēku, kurš tevi neuzskata par cilvēku?

Radīt ģimeni, ja to vēl nevēlies

To darīt vajag tikai pēc pašas vēlēšanās. Tāpēc, ka tieši mammai tiek tas gods rūpēties par bērniem un tos audzināt, tieši mammas ir vairāk pakļautas raizēm par bērniem, un tieši mamma ir tā, kura bērniņu iznēsā 9 mēnešus! Nevajag ļauties vīrieša spiedienam, ja pašai bērnus negribas.

Atlikt savus hobijus

Var kopā ar mīļoto vīrieti iet uz koncertiem, hokeja mačiem vai kulinārijas meistarklasēm, bet tas nenozīmē, ka tev vajag beigt tamborēt vai apmeklēt salsas nodarbības. Mūsu hobiji padara mūs tādus, kādi esam – burvīgus un pievilcīgus! Ja tavs vīrietis apgalvo, ka salsa ir nenopietna padarīšana un ka tev vajadzētu izmēģināt kaut ko citu,  aizdomājies, vai viņš tevi mīl tādu, kāda esi? Vai tomēr mīl tādu, kādu pats ir iedomājies?

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.