2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

9 veidi, kā laimīgi pāri izpauž savu mīlestību!

 

Vai tu zini, ko regulāri dara cilvēki, kuri attiecībās ir laimīgi un ar partneri apmierināti? Portāls „Huffington Post” apjautāja dažādus attiecību speciālistus un apkopoja rezultātu.

1.Viņi izsaka komplimentus partnerim citu cilvēku priekšā

Pāri, kas attiecībās ir laimīgi, pozitīvi izsakās viens par otru draugu, bērnu, radu un pat kolēģu priekšā. Tam nav jābūt nekam pārāk izteiksmīgam un tēlainam. Pietiks arī ar to, ka pateiksi „mans vīrs ir liels palīgs mājas darbos” vai „tētis gatavo labākās brokastis”. Tas ir lielisks veids, kā vairot tuvību.

2.Viņi atrod laiku, lai būtu kopā, neraugoties uz savu aizņemtību

Katru dienu ir jāatrod vismaz brīdis, lai apsēstos un parunātos, pamīļotos un rastu savstarpējo saikni. Vediet kopā pastaigā suni, skatieties kopā iecienīto seriālu, padzeriet tēju, kad bērni ir aizgājuši gulēt.

3.Viņi smejas brīvi un bieži

Sarunām ir jābūt nopietnām, kad tas ir nepieciešams, taču humoram attiecībās arī ir jābūt. Cilvēki, kuri daudz smejas un atrod veidus, kā uzmundrināt partneri, vieglāk veido pozitīvas un laimīgas attiecības.

4.Viņi novērtē partnera pozitīvās īpašības, nevis izceļ negatīvās

Sūdzēties vienmēr ir vieglāk, nekā darīt kaut ko, lai atstātu pozitīvu iespaidu. Veiksmīgākie un laimīgākie pāri nekoncentrējas uz sūdzēšanos. Tā vietā viņi meklē partnerī labi un viņi novērtē visu to, ko dara partneris.

5.Viņi regulāri „iekāpj otra kurpēs”

To darot, partneri var izvairīties no pārpratumiem un labāk saprast otru. Partneris jūtas sadzirdēts, saprasts un novērtēts. „Es varbūt tev nepiekrītu, bet es tevi saprotu un saprotu, kāpēc tu tā jūties un rīkojies” – frāze, kas dara brīnumus.

6.Viņi vienmēr partnerim liek zināt, kad pārradīsies mājās

Svarīgs sīkums. Vienkārša īsziņa vai zvans, lai liktu partnerim saprast, cikos tu būsi mājās no darba, tikšanās ar draugiem vai treniņa, var likt parnerim justies svarīgam, novērtētam un drošībā.

7.Viņi nepārstāj flirtēt

Flirts ir unikāls veids, kā partnerim izrādīt mīlestību un aizrautību. Kad pāri pārstāj flirtēt, attiecības kļūst garlaicīgas un pelēkas.

8.Strīdi ir „tīri”

Nekādu personīgu aizvainojumu, necieņas izrādīšanas un pagātnes pieminēšanas. Ja tu pēc tam pateiksi „es tikai pajokoju”, tas neizdzēsīs to, ko tu esi pateikusi. Veselīgās attiecībās ir jāvairo sapratne, cieņa un mīlestība.

9.Viņi piedod un dodas tālāk

Pēc strīda viņi neattālinās viens no otra. Partneri apzinās savas kļūdas, atvainojas un dzīvo tālāk. Veiksmīgi pāri ir spējīgi priecāties jau uzreiz pēc strīda beigām. Viņi neturas pie negatīvās pagātnes.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 428
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 429