8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

7 ieteikumi, lai uzlabotu savu ikdienas dzīvi!

 

Vai tu esi iekritusi „celties par vēlu”, „taisīties par ilgu”, „ierasties darbā ar nokavēšanos” tīklos? Šīm darbībām būtu jābūt izņēmumiem, nevis ikdienai. Palūko, kā dzīvo punktuālas sievietes, un pamēģini izmainīt savu dzīvi uz labo pusi!

1. Ieplāno, ko vilksi.

Viens no veidiem, kā izvairīties no lieku jautājumu risināšanas no rīta ir, apģērba sakārtošana jau iepriekšējā vakarā.

2. Nepieciešamās lietas glabā maciņā.

Ja tev patīk bieži mainīt rokassomas, tad visu nepieciešamo glabā nelielā maciņā (atslēgas, naudu, lūpukrāsu, spogulīti…). Tas tev palīdzēs izvairīties no daudzām problēmām – sākot ar atslēgu aizmiršanu mājās un beidzot ar sīku priekšmetu nozaudēšanu.

3. Sakārto savu apģērbu pēc pielietojuma.

Nevajag glabāt savas darba drēbes starp ballīšu kleitām. Labāk vienas drēbes liec vienā skapja pusē, bet otras – citā. Tas tev ietaupīs laiku, kad vajadzēs ātri kaut ko atrast.

4. Ikdienas rotaslietas glabā rokas stiepiena attālumā.

Iegādājies mazu kastīti, kur glabāt auskarus, rokasspārdzes un rokaspulksteņus, kurus valkā ikdienā. Kastīti glabā vai nu uz naktskapīša, vai nu vannasistabā uz plauktiņa.

5. Visas drēbes izgludini brīvdienās.

Uz galda stāv kaudzīte blūžu, svārku un kleitu, kuras vajadzētu izgludināt? Labāk izdari to brīvdienās. Tā tu ietaupīsi savu laiku un „nervus” tad, kad tev ir jāsteidzas.

6. Ieveido matus nakts laikā.

Ja ieveidošana nav nepieciešama, tas arī ir labi. Bet, ja tomēr vēlies skaistas lokas, izveido tās ar matu ruļļu palīdzību. Tā tu ietaupīsi daudz laika nākamajā rītā…

7. Pagatavo kafiju mājās.

Tu taču negribi stāvēt garā rindā, kafejnīcā, vai ne? + Tas ir lielisks veids, kā ietaupīt naudu. Pie tam, ja tu arī brokastis sagatavo jau iepriekšējā vakarā, tu no rīta varēsi pagulēt kādu minūtīti ilgāk. Lieliski, vai ne?

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.