12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Mājdzīvnieks gultā… Jā vai nē?

 

Vai arī tu reizēm nenoturies un ļauj savam mājdzīvniekam gulēt gultā? 

Argumenti PAR – Dzīvniekiem ir zems asinsspiediens un tas palīdz iemigt! Cilvēks guļot var izjust stresu, pārdzīvojumus, bet mādzīvnieks palīdz to novērst. Ja tev blakus guļ tavs mīļais mājdzīvnieks, un tu esi vientuļa, tad mums tev ir lieliskas ziņas, jo pūkainā drauga mīļošana stimulē oksitocīnu jeb miera hormonu, kas izdalās arī tad, ja apskauj mīļoto vīrieti.

Argumenti PRET – Vai esi bijusi situācijā, ka tavs mājdzīvnieks apguļas pa vidu tev un tavam partnerim? Izrādās, ka šādi starp jums var veidoties fiziskā barjera, kura negatīvi ietekmē seksuālo dzīvi. Ja guli kaila, tad tu sevi pakļauj riskam, ka uz tava ķermeņa var nonākt dažādi netīrumi, to starpā arī blusas un ērces. Mājdzīvnieki var pārnēsāt pat pelējumu vai putekļu ērcītes.

Kā rīkoties? Nav vienas pareizas atbildes uz šo jautājumu, BET atceries, ka izlemjot PAR mājdzīvnieka gulēšanu gultā, tev blakus ir obligāti jārūpējās par sava mīluļa higiēnu (jāliek vannā vismaz 4 reizes mēnesī) un jāmazgā gultas veļas vismaz reizi nedēļā. Ja izlem PRET, tad uz grīdas noliec spilvenus un segas, kas smaržo pēc tevis, pakāpeniski pieradinot savu mīluli pie gulēšanas atsevišķi.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.