14.5 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Kā atrast savu īsto vīrieti?

 

Šie ir 7 padomi, kuri tev palīdzēs atrast savu īsto vīrieti un netērēt laiku ar pilnīgi nenopietniem tipiem. Atceries šos padomus, ja vēlies par sevi atstāt patīkamu iespaidu!

1. Divdomīgums

Varbūt tev šķiet, ka izrādīt savu ķermeni ar dziļu dekoltē vai džinsiem, kuri izceļ dibenu ir nekaitīgi, tomēr tas tā nemaz nav! Tu signalizē, ka vēlies būt viegli pieejama, bet padomā vai tu tiešām vīrieša acīs vēlies tāda būt?

2. Vēlme izpatikt

Sievietes nereti vēlas patikt un tādēļ ir gatavas IZPATIKT! Netērē laiku vīrietim, kuram tu nešķieti pievilcīga vai interesanta. Nereti sievietes vēlas nepieejamos padarīt par saviem mīļotajiem vīriešiem. Ko tu ar viņu darīsi, ja patiešam izveidotos attiecības? Vai tev šķiet, ka viņš kļūs par gādīgu un rūpīgu vīrieti? Met mieru un atrodi sev piemērotu otro pusīti.

3. Ķidāšana

Neķidā viņa pagātni un arī tagadni! Sievietes ir ziņkārīgas un tomēr ir jābūt zināmai robežai. Kā tu justos, ja jau pirmajā randiņā tevi izjautātu par maka biezumu, dzīvesvietu un bijušo? Pagaidi, kad kļusiet tuvāki un nesteidzini notikumus, tu visu uzzināsi, bet ne UZREIZ!

4. Pļāpāšana

Tu runā tik ilgi, ka nepamani to, ka viņš tevi nemaz vairs nedzird. Atceries, ka noslēpumainība ir īpaši pievilcīga un vismaz sākumā tev noteikti nevajadzētu sūdzēties par savu darbu, privāto dzīvi un stāstīt, cik daudz bērnus tu vēlies…

5. Mistikas piekritēja

Fano par horoskopiem? Jau paziņo, ka tava horoskopa zīme ir Lauva un izjautā, kāda ir viņa zodiaka zīme? Varbūt tu pat pajautā kurā dienā un cikos viņš ir dzimis, lai izpētītu viņa zvaigžņu karti un varbūt pēc randiņa plāno izlikt taro kārtis? Protams, ka pieklājīga apvaicāšanās par viņa zodiaka zīmi nav traģiska, tomēr neizmanto to, lai pētītu jūsu saderību… Ja jūti, ka ir klikšķis, tad tas ir un neklausies zvaigžņu kartēs.

6. Spiediens

Ja esi randiņā ar vīrieti un tev iezvanās telefons, tad noteikti nevajadzētu to pacelt un runāt ar kādu savu draudzeni stāstot cik šis vīrietis ir lielisks (viņa klātbūtnē) šādi tu viņu patiešām vari aizbaidīt un uz otru randiņu nemaz necerēt.

7. Komplimetu neitralizēšana

Viņš izsaka jaukus komplimentus? Tad ļaujies tiem! Tu pat nenojaut, cik ļoti vīriešiem nesimpatizē, ja viņi izsaka komplimentu un tie tiek atgrūsti, piemēram, viņš paziņo, ka tev ir ļoti skaista kleita un tu pasaki, ka tā tavā skapī ir jau 5 gadus… Nedari tā un pieņem komplimentus, atceries to!

Autors: Dieviete.lv

 

2 KOMENTĀRI

  1. Labrīt! 🙂 vispar jau sanāk divkosība un neizpratne apspīlētus džinsus, dekoltē nē.Bet komplimentus pieņem! 😀 : 😀 pat taisna siluta džinsi gurnu līmenī būs pieguļoši :)ko tad,atgriezties 90tos un hip-hop kombinzonu vilkt vai bikses,kas ir kā maiss?tad atal būs n;akamais raksts – 10 padomi kā būt sievišķīgai !!!! 😀 😀 😀 liekulības tirgus,iesaku izlasīt!

  2. Labrīt! 🙂 vispar jau sanāk divkosība un neizpratne apspīlētus džinsus, dekoltē nē.Bet komplimentus pieņem! 😀 : 😀 pat taisna siluta džinsi gurnu līmenī būs pieguļoši :)ko tad,atgriezties 90tos un hip-hop kombinzonu vilkt vai bikses,kas ir kā maiss?tad atal būs n;akamais raksts – 10 padomi kā būt sievišķīgai !!!! 😀 😀 😀 liekulības tirgus,iesaku izlasīt!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 640
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 641