17.8 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

15 idejas, kā veikli noslēpt nekārtību mājās un atstāt labu iespaidu uz viesiem

 

 

best-Living-room-Design-Wallpaper-Living-Room-Wallpaper-Design-Ideas

Vakariņās jūs ēdat ātri pagatavojamu biezputru un ar grūtībām protat izvārīt olu. Bet kāpēc tas jāzina viesiem? Protams, labāk turēt savu ligzdiņu tīrībā ,bet gadās dažādi. Lūk, kas ir vajadzīgs, ja neesi paspējis satīrīt.

 Saliekat visādus niekus burkās

Kad jūs pērkat rīsus, putraimus vai pastu – tie atrodas mīlīgos plastmasas maisiņos. Izmetiet maisiņus, saturu saberiet burkās, un nolieciet visiem redzamā vietā. Tas liecinās, ka esat labs saimnieks, kas mīl lauku vienkāršumu  lietās.

 Ieliekat ledusskapī dažas minerālūdens pudeles

Jūsu viesiem nav jāzina, ka dzerat krāna ūdeni. Kad viņi palūgs dzert, dodiet viņiem minerālūdeni, viņi nodomās, ka jūs to dzerat vienmēr.

Iztīrāt tualeti un vannasistabu

Jā, mēs to pateicām. Vismaz iztīriet drusku tualetes podu, noslaukiet spoguli un iztīriet izlietni. Piekrītiet, ka jūsu vannasistaba jau sen prasījās pēc uzkopšanas.

Aizvācat savu briesmīgo zobu suku

Kad atnāk viesi, vannasistabai pienāk pārmaiņas. Ielieciet visas savas higiēnas preces skapītī. Tajā vietā izlieciet citas, kuras neesat lietojis, kā arī dažādas dāvaniņas no svešiem cilvēkiem, vai arī mazas burciņas no viesnīcām, tagad tām pienācis laiks.

Ieliekat krūzē ar ūdeni svaigus zaļumus

Nopērciet nedaudz baziliku, pētersīļus un kinzu un ielieciet ūdenī, lai vajadzīgajā momentā pateiktu: “ Es to visu izaudzēju pats “. Tāpat arī tos var izmantot ēdiena pagatavošanā.

 Saliekat spilvenus uz dīvāna

Nopērciet dažus lētus dīvāna  spilvenus, tas radīs iespaidu, ka rūpējaties par stilu, ziediem un tamlīdzīgi. Tie jums ne tikai izdaiļos interjeru, bet arī apslēps traipus, kas radās izlīstot alum, kad iesnaudāties, skatoties raidījumu par čaklajām mājsaimniecēm.

Noliekat redzamā vietā grāmatu un brilles

Jūs nekad negribējāt to grāmatu lasīt, bet radiet iespaidu, ka esat izlasījis, galvenais, lai jūsu draugi nav grāmatu draugi.

Saliekat vislielāko bļodu pilnu ar citroniem

Kad visi apsēdušies pie galda, un redzējuši jūsu bļodu ar citroniem, nolieciet to citur ,lai netraucētu. Visi nodomās, ka brīvajā laikā cepat  citrona pīrāgus  un dzerat citronu sulu.

Parādāt ,ka mīlat augus

Redzat to augu? Tas ir” naudas koks” , un tas ir nemirstīgs. Labākā izvēle, ai parādītu, ka esat saimniecisks.

Nopērkat labas papīra salvetes

Tās var nopirkt audumu veikalā,un protams,tās izskatās simts reizes labāk nekā jūsu papīra dvielis.

Pieklusiniet gaismu

.Ja putekļi nav redzami, tātad to nav. Iededziniet dažas aromātiskās sveces un atstājiet tikai nelielu apgaismojumu.

Izliekaties, ka neatceraties, kāds vīns jums mājās

Ja jūs teiksiet: “ Laikam skapī ir sarkanvīns” , tad viesi nedomās, ka esat to nopircis tikai pirms viņu atnākšanas.

Pagatavojat cepeti

Neviens ēdiens jūs nepadarīs par labāku saimnieku kā cepetis. Ielieciet gaļu un dārzeņus cepešpannā uz pusotru stundu cepties, kamēr atnāk ciemiņi. Jums būs laiks, lai nomazgātu traukus un sagatavotu vīnu.

Negatavojat sarežģītu torti desertā

Daži šokolādes gabaliņi, augļi un ogas būs brīnišķīgs deserts, un nevienam nevajadzēs ar varu lielīt jūsu pīrāgu.

 Pārsteidzat viesus,piedāvājot dažādas šķirnes tēju

«Tēju? Protams! Mums ir zaļā ,piparmētru, kumelīšu melnā, ”angļu brokastu”, citronu-mandarīnu, jasmīnu, tēja ar kanēli…” Pirmās desmit nosauciet tikai nosaukuma pēc, beidziet ar trim, kas jums tiešām ir mājās, pārējās aiz pārsteiguma vienalga aizmirsīs.

 

2 KOMENTĀRI

  1. Cienītie “Dievietes” publicisti, lūdzu, nu lūdzu, ievērojiet elementārus gramatikas principus rakstot/ tulkojot tekstus! Pat pašu interesantāko rakstu šis portāls padara nelasāmu, nespējot izveidot sakarīgu un plūstošu stāstījumu.

  2. Šis nu gan bija manipulēšanas un “iztaisīšanās” paraugstunda…!
    hmmm, bet varbūt man problēmas ar humora uztveri …. 🙁

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.