Krievijas televīzijas dīva Ļera Kudrjavceva decembra izskaņā saskārusies ar pārplīsušu krūšu implantu un tā radītajām sekām. Ļera savā Instagram profilā ir publicējusi izņemto implantu fotogrāfijas.

Ļera paziņojusi, ka viņai nav tiesību, kādu censties atrunāt no krūšu palielināšanas, bet viss ko viņa vēlas, lai jaunas sievietes neatkārto viņas pieļautās kļūdas. ”Neeksistē mūžu garantija ne jaunajiem, ne vecajiem implantiem! Implantus būs jāmaina jebkurā gadījumā un nevar arī aizmirst par krūšu implantu slimībām.

Pirms šī traģiskā notikuma viņai nekas nav sāpējis vai sapampis, Ļerai tikai mainījusies viena krūts forma. Ultrasonogrāfija ir parādījusi šķidruma uzkrāšanos, bet nav uzrādījusi plīsumu. Tā kā implantā nav ūdens, bet gan gela putra ārstiem to visu nācās tīrīt četras stundas.

Piecpadsmit gadus slavenības ķermenis, cīnījies ar šo svešķermeni, tāpēc viņa visu laiku, jutusi hronisku nogurumu… Ļera iesaka neaizmirst, ka krūšu palielināšana ir vien bizness, viņa aicina sievietes uzmanīgi sekot līdzi implantu stāvoklim un sargāt savu veselību.

Foto

View this post on Instagram

Зрелище конечно неприятное , но решила все же показать вам эту « чудесную» картинку , не для запугивания ради , а для понимания так сказать « катастрофы» . Хочу сказать всем огромное спасибо за поддержку и понимание 🙏🏽.Понемногу прихожу в себя и готова ответить девочкам на вопросы .Сразу скажу, что не имею права отговаривать вас от каких либо решений , просто не повторяйте моей ошибки и очень внимательно следите за состоянием своих имплантатов . Хочу ещё раз повторить : 1 – Не существует пожизненной гарантии ни на новые , ни на старые имплантаты . Менять придётся в любом случае . 2 Узи не информативно 💯 , только МРТ с контрастом . 3. Существует болезнь « грудных имплантатов» более подробно вы можете почитать у @katia.txi и послушать истории девочек у @mammoplastika_sos ! И истории женщин всего мира @breast_implant_illness 4. Проходили исследования FDA – почитайте в интернете , будет полезно . 5. У меня ничего не болело , ничего не воспалялось , ничего не чувствовала , кроме как « поехала форма» одной груди ! Узи показывало только скопление жидкости , но не показывало разрыв . Поскольку в имплантате не вода , а каша из геля , вытекал он долго и пропитывал все ткани, которые мне и вычищали 4 часа :((( 15 лет мой иммунитет боролся с инородным телом в организме и поэтому я постоянно чувствовала « синдром хронической усталости « ;((( НО это моя история , у вас все будет отлично 🤞Просто будьте здоровы и проверяйтесь ! Пластическим хирургам советую не нести « пургу» , что все так безопасно , понимаю , что это бизнес , но многие молчат и у нас не принято говорить об этом ! Но сейчас думаю настало время говорить и говорить громко !!!!! ❌

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on

Autors: Dieviete.lv

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?