17 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

6 noteikumi, kā ar apģērba palīdzību izskatīties jaunākai

 

ScreenHunter_02-Oct.-06-09.171. Tumšās krāsas un sarežģītos toņus ir pieņemts uzskatīt par cildeniem, bet tie tikai izceļ matu sirmumu un grumbiņas uz sejas. Tādēļ, ja vēlaties izskatīties jaunāka par saviem gadiem, tad tumšas jūsu garderobē drīkst būt tikai bikses. Pārējo apģērbu izvēlieties spilgtos, tīros toņos.

2. Džinsu bikses der jebkurā vecumā. Ideāli sēdoši džinsi automātiski padara jūs jaunāku par 2-3 gadiem. Dodiet priekšroku klasiskiem gaiši ziliem vai ziliem džinsiem. Noberzumi uz tiem vizuāli pagarina kājas, toties visādi rotājumi un izšuvumi pusaudžu stilā izskatīsies neveikli.

3. Maigi pasteļtoņi (krēmīgs, maigi rozā) padara ādu vizuāli svaigāku un jaunāku, noslēpj sīkās grumbiņas. Obligāti papildiniet savu garderobi ar šādas krāsas blūzi, šallīti vai lakatiņu.

4. Liels rotu daudzums padara izskatu smagnēju un vecāku. Neaizraujieties ar rotaslietu apkraušanu no galvas līdz kājām. Labāk viena rota, bet ideāli piestāvoša apģērba stilam. Vispār jau vecākām sievietēm rekomendē izvēlēties rotas no dabīgiem akmeņiem gaišos toņos.

5. Plats un apjomīgs apģērbs padara vizuāli vecāku un apaļīgāku, pārāk šaurs apģērbs, savukārt, izceļ nepilnības. Tāpēc valkājiet tikai to, kas jums ideāli der pēc izmēra.

6. Jaunāku izskatu dod divu stilu apģērbs: sporta stils – tie ir sporta apavi, sporta jakas un bikses, šorti un krekli, bet tas iederas tikai atbilstošos apstākļos; otrs stils ir minimālisms – izvēlieties vienkāršas lietas ar lakonisku šuvumu, jo elementu un aksesuāru pārmērība pieliek gadus.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.