Sastāvs:
– Kartupeļi
– Sīpoli
– Tomāti
– Siers
– Majonēze
– Sāls
– Produktu daudzums jūsu brīva izvēle un gaumes lieta.
Lasi vēl: |
Cepti kartupeļi lieliskā siera mērcē |
Kartupeļu ”gliemežvāciņi” |
Maigie tefteļi ar kartupeļiem |
Pagatavošana:
1. Uzsildām cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
2. Sagriežam kartupeļus pusapļos.
3. Sīpolus sagriežam pusapļos.
4. Kartupeļus sajaucam kopā ar sīpoliem un nedaudz majonēzes, pasālām un izliekam cepeštraukā.
5. Tomātus sagriežam plānos apļos un kārtojam pa virsu kartupeļiem un sīpoliem.
6. Ielejam nedaudz ūdeni, apsedzam ar foliju un liekam cepeškrāsnī uz 20 minūtēm.
7. Sarīvējam sieru.
8. Izņemam kartupeļus no cepeškrāsns, noņemam foliju un pārkaisām sieru. Uzgriežam temperatūru līdz 220 grādiem un liekam cepties 10-15 minūtes.
Lai labi garšo!