-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Šis tev būtu jāpaspēj līdz 35 gadu vecumam

 

b320bfb93c2dfdde40b0d626dc2b4cbf0850f4c7_900

Kas ir jāpaspēj sievietei līdz 35 gadiem, lai justos laimīga? Daudzi par atbildi pat neaizdomājas – iegūt augstāko izglītību, apprecēties, dzemdēt bērnu. Un tomēr, gribētos apstrīdēt šo mērķu sarakstu.
Uzreiz atrunāsim to, ka ierobežot dvēseles emocionālos uzliesmojumus ar vecuma rāmjiem – tas nav labākais veids ienest savā dzīvē vieglumu un laimi. Bet ir dažas lietas, kuras būs katras, līdz 35 gadiem jaunas sievietes dzīvē noderīga bagāža, bet ne smaga nasta un nederīga pieredze.
Lielākajam vairumam 35 gadi – zelta laiks. Pagātnē neapdomīgās jaunības kļūdas, acīs noslēpumainība un dzīves pieredze, bet grāciju un spēju just savu seksualitāti var apskaust jebkura divdesmitgadīga skaistule.

Kas tad būtu jāpaspēj līdz 35 gadiem?

Eksperimentēt ar ārieni.
Līdz 35 gadu vecumam vajag noteikt – kāda matu krāsa kategoriski jums nepiestāv, kāda padara dūšīgāku, kāda padara vecāku. Brīnišķīgi, ja visus sūros eksperimentus jūsu tēls ir izcietis hormonālo svārstību kalngalā: 15 – 18 gados. Bet 35 gados bez sirdsapziņas pārmetumiem varat skatīties trakās jaunības fotogrāfijas, kurās bija gan ūdeņraža pārskābes blondīnes laiks, gan rozā loku, gan zaļu legingu un nepareizu acu līniju laiks.

Iztrakoties pēc sirds patikas.
Kas var būt pievilcīgāks par kaķenes skatienu, kura ir pēc sirds patikas izbaudījusi brīvību? Viņa lieliski zina, kas ir pilnīga brīvība un tagad jebkurā izdevīgā brīdī netaisās būt „kā no ķēdes norāvusies”. Tas viņai piešķir īpašu noslēpumainību, kura ir saistīta ar dzīves pazīšanu. Lieliski, ja meitene 35 gados var atcerēties dejas uz bāra letes vai uz galda, nakts peldes baseinā vai arī strūklakā un citus kaislīgās jaunības jaukumus.

Atrast draudzenes.
Līdz 35 gadiem jums būs daudz iespēju atrast labas, uzticīgas draudzenes – skolā, institūtā, darbā… Par tādu var kļūt jūsu māsa vai mamma un neizmantot tādas iespējas būtu ļoti muļķīgi. Ja līdz 35 gadiem jums nav nevienas draudzenes – tas ir diezgan bēdīgs fakts. Cilvēkiem jebkurā vecumā kādreiz ir ļoti svarīgi dalīties ar kādu savās bēdās un uzticēt vissvētāko.

Iemācīties garšīgi gatavot ēst.
Ja 20 gados slikti izceptu gaļu var norakstīt uz pieredzes trūkumu, tad 35 gados nemācēšanu gatavot ēst var atļauties tikai labi nodrošināta un neprātīgi aizņemta sieviete, kurai ir iespēja atļauties palīgu mājās vai personīgo pavāru. Citos gadījumos, nemācēšanu gatavot ēst, šajos gados neattaisno nekas.

Iemācīties nopelnīt.
Pat ja jūs veiksmīgi esat apprecējusies ar multimiljonāru, nenāks par ļaunu iemācīties nopelnīt sev priekš apakšveļas un lūpu krāsas. Sievietei jāmāk būt savos 35 gados finansiāli neatkarīgai, lai neparedzētā gadījumā nevajadzētu būt bezpalīdzīgam putnēnam bez spēka un eksistēšanas iespējām.

Ciest no mīlestības.
Vienalga, ko katrs saka, bet gandrīz visas mīlestības ciešanas jaunībā – tā ir liela pieredze, bet daudziem tas ir spēka un iedvesmas avots. Tikai izejot sūru attiecību dzīves skolu , mēs varam saprast, kas ir „labi” un kas ir „slikti”, kam var uzticēties un no kā ir jāizvairās. Un tikai pateicoties negatīvajai attiecību pieredzei pēc tam varam atpazīt īstas, patiesas jūtas.

Atklāt sevī seksualitāti.
Ja līdz 35 gadu vecumam jums nav izdevies atbrīvoties no muļķīgiem kompleksiem, tad jūs riskējat ar tiem nodzīvot visu dzīvi. To ko nemāk 20 gadīga meitene, kautrējas 25 gadīga meitene, 35 gadīgai sievietei tehnika jāpārzina lieliski. 2 – 3 seksa eksperimenti jūsu kolekcijai nāks par labu. Pats galvenais 35 gados – māka gūt baudu.

Aizlāpīt caurumus izglītībā.
Vēlams izlasīt vismaz „Annu Kareņinu”, „Meistars un Margarita”, „Idiots”, „Brāļi Karamazovi”, iepazīties ar Remarka, Ficdžeralda, Oskara Vailda daiļradi… Sarakstu varat turpināt paši. Nebūtu slikti papildināt savas zināšanas vēsturē. Lieki nebūs, varēsiet paspīdēt ar erudīciju un labāk orientēties pasaules iekārtā.

Atrast hobiju.
Pašrealizācija jebkurā tās izpausmē – labākais līdzeklis pret depresiju un slimībām. Kāds nopietni „saslimst” ar bērnu audzināšanu, kāds ar zinātniskiem atklājumiem, izpletņu lekšanu vai kāmīšu audzēšanu. Galvenais sameklēt to, kas jums sagādā prieku.

Nopirkt kaut ko neprātīgi dārgu.
35 gados mēs esam pietiekami lielas meitenes, lai varētu atļauties samaksāt par sapni vai mirkļa vājību. Ir pagājis lēto mantu laiks un ir pienācis brīdis iegādāties patiešām vērtīgas mantas; piemēram, elegantas Labutēna kurpītes, bet varbūt Tiffany gredzentiņu vai auskarus.

Iemācīties piedot pāridarījumus.
Slēpt uz kādu aizvainojumu – izmaksā sev dārgi. Nervi bojājas, naidīgums negatīvi ietekmē garastāvokli un veselību. 35 gadi – tas ir laiks dzīvot pilnvērtīgu dzīvi un elpot ar pilnu krūti, bez noslēptiem uz krūtīm apvainojuma akmeņiem. Šajā vecumā jums vajag būt pietiekami daudz saprāta un pašcieņas, lai piedotu bijušajam puisim, labākajai draudzenei vai nolīgtu mieru ar radiniekiem.

Paaugstināt pašvērtējumu.
Nekādu „esmu resna”, „esmu neglīta”, „man īsas kājas”, „plāni mati” un „nepateicīgs darbs”… Līdz 35 gadu vecumam jāiemācās sevi pieņemt tādu kāda esat vai arī jāmāk noslēpt vai cīnīties ar saviem trūkumiem. Fitnesa klubi, skaistumkopšanas saloni, pareizs apģērbs un pareiza attieksme pret sevi – tas ir nepieciešams jebkurai 35 gadīgai sievietei.

Zināt kokteiļu recepti, no kuriem jums „jumts aizbrauc” un izvairīties no to sekām. 35 gados jums nav jābūt nevainīgai aitiņai. Bet mācēt lietot alkoholu tā, lai no rīta nav jākaunas par savu uzvedību jums vienkārši ir nepieciešams.

Sameklēt savu frizieri un ginekologu.
Tie ir divi sieviešu veselības sargātāji. Pirmais – psiholoģiskās (friziera manipulācijas kādreiz ir daudz efektīvākas par sarunu ar psihologu), bet otrais – fiziskās (priekš sievietes vissvarīgākajam ārstam ir jāatbilst jums pēc visiem parametriem).

Iemācīties kontrolēt sevi un piedalīties saviesīgās sarunās.
Ja negaidītus dusmu uzliesmojumus un asus izteicienus attiecībā uz tuviem cilvēkiem, draugiem, mīļotajiem var norakstīt uz nesavaldību, tad brieduma gados sevi cienošai dāmai jāmāk sevi kontrolēt, būt diplomātiskai jebkurā situācijā. Sievietei ir jāapgūst metodes, kā uzvesties saviesīgas sarunas laikā, jo nav zināms, kāda sabiedrībā vajadzēs sazināties.

Saraksts, kas sievietei ir jāpaspēj līdz šim skaistajam dzīves periodam, var būt bezgalīgs. Katrai no mums ir savi stingri kritēriji un sevis vērtējums. Galvenais, lai tādi būtu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.