10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Vīrieša „lepnums”: vai izmēram ir nozīme?! Un kā domā Tu?

 

elitefon.ru-28515

Viens no galvenajiem intīmiem jautājumiem, kurš interesē gan vīriešus, gan sievietes: vai vīrieša lepnuma izmēram ir nozīme? Uz to ir atbildējuši sociologi.

Aptaujājot vairāk nekā 500 sieviešu, tika noskaidrots, ka peņa izmērs tomēr ir svarīgs. 18 % skaistā dzimuma pārstāves norādīja, ka būtiskāks ir peņa garums erekcijas laikā, toties 22 % – tā apjoms.

57 % liekas daļēji svarīgāks garums, bet 53 % – resnums. Un tikai 25 % sieviešu atbildēja, ka locekļa lielumam nav absolūti nekādas nozīmes.

Citas aptaujas rezultātā, kurā piedalījās ap 50 000 cilvēku, noskaidrojās , ka 85 % sieviešu ir apmierinātas ar partnera dzimumlocekļa lielumu, bet tikai 55 % vīriešu lepojas ar sava peņa parametriem.

Lasi vēl:
Astroloģija par seksu: kas patīk gultā dažādām zodiaka zīmēm (18+)
ZINĀTNIEKI SKAIDRO: KĀPĒC AR SEKSU BŪTU JĀNODARBOJAS KATRU DIENU!
Zinātnieki noskaidrojuši, kā seksa biežums ietekmē cilvēka organismu

Vīrieši vairāk par sievietēm uztraucas par locekļa izmēru, turklāt viņiem ir tendence salīdzināt to ar citu vīriešu dzimumorgāniem.

Zinātniekiem ir savi uzskati par šo jautājumu. Viņi apgalvo, ka nozīme ir nevis izmēram, bet vīrieša prasmei sniegt sievietei baudu. Pārliecība par sevi gultā un vēlme eksperimentēt, kā arī sieviešu erogēno zonu pārzināšana var kompensēt pat ļoti maza locekļa izmēru.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.