1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

12 sievietes īpašības, kuru dēļ nekādā gadījumā nedrīkst viņu pamest

 

Agri, vai vēlu, katrs vīrietis satiek to īsto un vienīgo. Bieži vien vīrieši mēdz jaukt kaisli ar attiecībām un paši īsti nezin kādu sievieti viņam īsti vajag. Mēs jums piedāvājam 12 sievietes īpašības, kuras pilnīgi un noteikti norādīs uz to, ka viņa patiešām ir tā īstā. Tik pat šis raksts noderēs sievietēm, jo ne velti ir tāds teiciens- pabrīdināts, tātad apbruņots. Mīļās dāmas, veidosim pašas sevi, lai mūsu mīļotajiem nebūtu ne mazāko šaubu, ka esam tās pašas labākās priekš viņa.  

1. Viņa ir gudrāka par tevi. Te drīzāk iet runa par dzīves gudrību. Vīrietis vienmēr alkst pēc gudras sievietes. Ne velti saka, ka aiz katra varena vīrieša stāv vēl varenāka sieviete. Bez sievietes vīrietis ir vienkārši egocentrisks. Ja vīrietim blakus būs gudrāka sieviete par viņu, tad viņa noteikti noliks vīrieti uz pareizā ceļa un uzstādīs viņam pareizos mērķus. Un vēl izdarīs to tā, ka vīrietim liksies, ka tie ir viņa lēmumi un mērķi.

2. Viņa ir skaista. Skaistums atrodas tā acīs, kurš uz to skatās. Ja viņa ir neparasti skaista (jūsu acīs), tad pilnīgi noteikti ir vērts pie viņas turēties. Skaistums nav tas, no kā ir jākaunas, bet gan tas, kas ir jāceļ gaismā un par to ir jājūsmo.

3. Viņa ir labsirdīga un gādīga. Parasti labi cilvēki ir arī labsirdīgi. Ja viņa nav labsirdīga, tad viņa nav pelnījusi būt par tavas dzīves daļu. Būt sievietei un būt gādīgai- tas ir ļoti svarīgi. Dažās attiecībās vīrieši ir gādīgāki, nekā sievietes. Toties sievietēm ir iedzimts, vai izstrādāts mātes instinkts. Tāpēc veidojot ģimeni, vīrietim ir jābūt pārliecinātam, ka ar viņu kopā būs sieviete, kas patiešām vēlās un var būt māte viņa bērniem.

4. Viņa ir enerģiska. Dzīve mēdz būt sarežģīta. Tav var palikt arī garlaicīga un monotona. Sievietes nav radītas tāpēc, lai izklaidētu vīrieti, bet dzīvespriecīga un enerģiska sieviete piešaus jūsu dzīvei uguntiņu un asumiņu, kas viennozīmīgi padarīs jūs laimīgāku.

5. Viņa mīl tevi no visas sirds. Bez šaubām šī ir viena no svarīgākajām īpašībām, kāda var piemist sievietei. Kad sieviete mīl, viņa to dara no visas sirds. Atšķirībā no sievietēm, vīrieši ir egoistiskāki un mīlestībā viņi neizjūt to pašu ko sievietes. Sievietes izkūst savā mīlestībā un , ja jau tev ir paveicies atrast sievieti, kura tevi mīl, tad pilnīgi noteikti tu jau esi saņēmis dāvanu no visuma.

6. Viņa ir gatava kompromisiem. Cilvēki ir ietiepīgi, kā sievietes, tā arī vīrieši. Mēs gribam, lai vis notiek tieši tā kā mēs gribam un neesam īpaši atvērti izmaiņu ieviešanai un neuzskatām, ka tas vispār ir vajadzīgs. Bet attiecības ir kompromisa māksla. Tās tieši tā arī darbojas. Atrast sievieti, kura ir gatava kompromisiem- nav liela māksla, galvenais ir saprast, ka pašam arī nāksies piekāpties.

7. Viņa spēj radīt mājas sajūtu. Patiesi iemīlējušies- sajūta, ka itkā pirmo reizi tu būtu atradis savu vietu uz zemes un savas mājas. Zināt, ka atrodies tieši tur, kur tev ir jāatrodas un, kad nekur citur tev būt negribās. Ja jūs, raugoties viņas acīs, redzat savas dvēseles atspulgu- zini, tu esi mājās. Pat nedomā viņu pamest.

8. Viņa tev pasaka, kad tev nav taisnība. Katram vīrietim ir vajadzīga sieviete, kura ir spējīga norādīt uz viņa kļūdām. Puišiem ir dīvaina īpatnība pieņemt nepareizus lēmumus un sastrādāt dažādas muļķības. Sieviete, kura ir spējīga noturēt tevi uz pareizā ceļa, kad tu kļūdies, ir spējīga izveidot (vai arī iznīcināt) tavu dzīvi.

9. Viņa ir stipra, bet tik un tā sievišķīga. Vīrieši dod priekšroku dažādām sievietēm, bet ne viņās visās tiek apvienotas tādas īpašības kā spēks un sievišķība. Stipra sieviete- tas ir partneris pēc kāda alkst katrs vīrietis. Sievišķīga sieviete- tā ir vienkārši sieviete. Abas šīs īpašības nevar nosaukt par pretējām. Viabiežāk šīs īpašības papildina viena otru, kad tās abas ir vienā flakonā, tad sieviete stingri stāv uz zemes un var lepoties par to, kas viņa ir.

10. Viņa ir kaislīga. Dzīve ir piesātināta ar kaislībām. Kaisles labums ir tajā, ka tā ļoti strauji izplatās un ir ļoti viegli ar to ‘’inficēties’’. Kaisle ir pati uzbudinošākā lieta pasaulē.

11. Viņa ir mērķtiecīga. Saprotams, ka ir tādi vītrieši, kuri grib, lai viņu sievas būtu vienkāršas mājsaimnieces. Un saprotams, ka ir tādas siievietes, kuras tieši to arī vēlas. Tādas sievietes neder visiem, bet dažus tādas pat ļoti labi apmierina. Tomēr jums ir vajadzīga aktīva sieviete. Ja viss ko viņa vēlās ir sēdēt mājās, mazgāt raukus un rūpēties par bērniem, tad viss ko viņa vēlās sasniegt ir būt pašai labākajai mammai. Bet citu mērķu, uz ko tiekties, viņai nav.

12. Viņa jums ļoti daudz nozīmē. Reizēm mēs cilvēku mīlam bez jebkādām ilūzijām, pat īsti nezinot par ko mēs viņu tik ļoti mīlam. Godīgi sakot, iemesls mīlēt jums nemaz nav nepieciešams. Ja jūs viņu mīlat un nespējat iedomāties dzīvi bez viņas, tad nekādā gadījumā nepazaudējat viņu. Cilvēki, bieži vien, nemaz nenojauš cik ļoti viņam ir vajadzīgs tas otrs cilvēks, kamēr to nezaudē. Mēs vienmēr domājam, ka mums būs dota vēl viena iespēja. Var jau būt. Bet var arī nebūt. Un jūs varat viņu pazaudēt uz visiem laikiem. Jūs pēc tam varēsiet gadiem par to pardzīvot, bet iespējams pat visu dzīvi. Tad jau labāk neriskējat.

Autors: Mairita Rone

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.