0.6 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Kredītlīnija – Nauda Sievišķīgiem pirkumiem

 

sieviete-pie-telefona

Došanās pie frizieres, drēbju iegāde un dažādi citi sievišķīgi pirkumi ir katras sievietes ikdienas nepieciešamība. Šie pirkumi mums liek justies skaistām un novērtētām citu acīs. Ikvienai sievietei Latvijā ir iespējams izmantot kredītlīniju un iegādāties kārotās un nepieciešamās lietas. Kredītlīnija ir lielisks risinājums tieši negaidītās situācijās, jo palīdz tikt galā ar finansiālajām grūtībām.

Tiem kuri zina, kas ir ātrie kredīti, noteikti liksies, ka kredītlīnija ir kaut kas ļoti līdzīgs. Tomēr nevarētu teikt, ka kredītlīnija ir tas pats kas citi kredīti. Vislielākā atšķirība slēpjas tajā, ka kredītlīnijas gadījumā klients pats izvēlas aizdevuma summu un to, kad šos piešķirtos naudas līdzekļus tērēt. Piemēram, ja klients aizņemas 500 eiro, tas nenozīmē, ka procenti tiek aprēķināti no šiem 500 eiro. Kredītlīnija nozīmē to, ka procenti tiks aprēķināti no tās naudas summas, ko būsi reāli iztērējis. Kredītlīniju ļoti bieži cilvēki izmanto arī kā sava veida drošības spilvenu, jo tā ir iespēja izmantot naudu, kad tā visvairāk ir nepieciešama.

Kredītlīnijas procentu izmaksas ir līdzīgas citiem kredītu veidiem, tādēļ noteikti padomā kārtīgi vai tiešām Tev šobrīd ir nepieciešams aizdevums .

Kā saņemt kredītlīniju?

Lai varētu saņemt kredītlīniju, Tev nepieciešams atbilst visiem kreditora noteiktajiem kritērijiem. Viens no pašiem svarīgākajiem kritērijiem, kas nosaka to, vai Tev tiks piešķirta kredītlīnija, protams, ir maksātspēja, tāpēc tiks ņemts vērā tas, vai Tev ir regulāri ienākumi. Attiecīgi, ja Tev nav regulāri ienākumi, tas liks aizdevējam domāt, ka neesi spējīgs laikā atmaksāt naudu. Protams, vēl viens no faktoriem, kuriem pievērš uzmanību aizdevēji, ir kredītvēsture. Kredītlīnija tiks izsniegta tikai tādā gadījumā, ja Tev ir pozitīva kredītvēsture, pretējā gadījumā kredītlīnija tiks atteikta. Tas nozīmē, ka, ja gadījumā Tev pagātnē ir nenomaksāti kredīti, tad pastāv niecīga iespēja, ka varēsi saņemt kredītlīniju

Naudas summa

Katrs klients tiek izskatīts individuāli, un tiek noteikta maksimālā kredītlīnijas summa. Ja esi esošs klients, tad tā būs līdz pat 1200 eiro, savukārt jauniem klientiem tiek izsniegta naudas summa līdz 1000 eiro. Tev ir iespēja izņemt iegūto kredītlīniju pa daļām, kas nozīmē, ka nav nepieciešams izņemt visu naudu uzreiz. Savukārt, ja kredītlīnija apmērs ir pārāk mazs, tad vari to papildināt, un papildus aizņemšanās summa ir bez maksas.

Ierobežojumi

Lai varētu saņemt kredītlīniju viens no aspektiem, kas tiek ņemts vērā, ir klienta vecums. Kredītlīnija tiks piešķirta tikai tiem, kuri sasnieguši vismaz 20 gadu vecumu. Tāpat arī jārēķinās ar to, ka kredītlīnija tiek piešķirta tikai Latvijas Republikas pilsoņiem, kā arī tiem, kuriem šeit ir patstāvīgs uzturēšanās atļauja. Ja vēlies pieteikties kredītlīnijai, nepieciešams norādīt savu e-pasta adresi, bankas kontu, kā arī aktīvu tālruņa numuru.

Kredītlīniju, kā jau minējām, var izmantot kā sava veida drošības spilvenu. Ja Tev nav nepieciešama nauda konkrētajā brīdī, tad vari to neizņemt. Savukārt, kad tā ir nepieciešama, tad vari to izņemt sev nepieciešamajā apmērām, procentus maksājot tikai par šo konkrēto summu. Tas ir veids kā iegūt naudas līdzekļus dažādu negaidītu pirkumu vai pakalpojumu veikšanai. Tu pats vari izvēlēties kredītlīnijas summu un atmaksas termiņu. Protams, ņem vērā, ka tāpat kā citi aizdevuma veidi, arī kredītlīnijas aizņemšanos nepieciešams ļoti rūpīgi izplānot, lai beigās nebūtu tā, ka iztērē naudu, bet nevari to atmaksāt!

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.