1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Esi aizņemtā mamma? SPA tikai 5 minūtēs

 

mama

Ja esi mamma, kurai laiks ir svēta lieta un tomēr labs izskats arī nav mazsvarīgs, tad Tu noteikti novērtēsi iespēju izmēģināt 5 minūšu SPA sejas ādai mājas apstākļos. Vienkārši, ātri un efektīvi.

  1. Saudzīgi attīri sejas ādu. Izvēlies savam ādas tipam atbilstošu attīrošo līdzekli, svarīgi lai tas nekairina ādu. Vai izvēlies Micellāro ūdeni, kas saudzīgi, ātri un efektīvi attīrīs Tavu sejas ādu. Perfekti notīrīs kosmētiku.
  2. Nākošais solis ir skrubis, kas dziļi attīrīs ādu, par ko parūpējas sastāvā esošās abrazīvās daļiņas. Tās maigi noņems ādas augšējā slāņa atmirušās šūnas. Arī skrubi vēlams izvēlēties saudzīgu. Lieto to uz mitras ādas, maigi pamasē un noskalo ar siltu ūdeni.
  3. Pēc attīrīšanas lieto toniku, lai tonizētu ādu. Varbūt mājās ir kāds sejas sprejs? Tad vari izlīdzēties arī ar to, uzsmidzinot uz ādas un ļaujot tam iesūkties vai viegli nosusini to.
  4. Laiks sejas maskai. Pirms liec masku uz ādas, raugies, lai tā nebūtu mitra. Izmēģini ātri pagatavojamo avokado- gurķu sejas masku, kas palīdzēs novērst noguruma pazīmes un mitrinās ādu. Maska ir lieliski piemērota rudens sezonai. Avokado mitrinās ādu, savukārt gurķis izlīdzinās ādas toni. Samīci vai sablenderē avokado un smalkās strēmelītēs pierīvē klāt gurķi. Sajauc masu un liec uz ādas. Paturi masku cik laiks atļauj un noskalo to ar siltu ūdeni.
  5. Lieto atkal tonizējošu toniku vai sejas spreju. Intensīvākai iedarbībai un labākam efektam uzklāj uz savas sejas ādas serumu, kas atrodas mājās un pa virsu mitrinošu sejas krēmu. Ielāgo, ļoti svarīgi izvēlēties sejas ādas kopjošos produktus, kas ir atbilstoši Tavam ādas tipam un ādas stāvoklim uz attiecīgo brīdi.

Lai izdodas!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.