9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Seši skaistuma triki, ko mums iemācīja Džekija Kenedija

 
Foto: Belimitless.com

Neraugoties uz to, ka bijušajai ASV pirmajai lēdijai Džekijai Kenedijai jau vairāk kā 50 gadu nav nekādas saistības ar Balto Namu, daudzi vēl joprojām viņu uzskata par īstu stila ikonu. Vēlies zināt, kas bija viņas mazie skaistuma noslēpumi?

Mazgājies ar ziepēm, kas satur Nāves jūras sāļus. Kenedija daudz ceļoja, un daudz reižu tika iepazīstināta ar dažādu valstu skaistumkopšanas līdzekļiem. Taču viņa bija iecienījusi tieši ziepes, kuru sastāvā ir Nāves jūras sāļi. Bagātīgas ar kalciju, kāliju un magniju, tās padarīja viņas ādu īpaši maigu un veselīgu.

Izvēlies vienu, īpašu aromātu. Viņa bija iecienījusi Francijā radītas smaržas “Lovely Patchouli 55”. Daudzi šo aromātu asociēja tieši ar viņu. Atrodi arī tu savu īpašo smaržu.

Rūpējies par savām uzacīm. Kenedija bija „par specīgām uzacīm”. Viņas uzacis vienmēr bija sakoptas un iekrāsotas.

Arī „slikto matu diena”ir diena. Tas, ka tavs matu sakārtojums nav tāds, kādu tu vēlējies, vai arī tu nepaspēji matus ieveidot, nenozīmē, ka tev ir jāpaliek mājās. Apliec ap galvu gaumīgu lakatu, un tu kļūsi par dienas zvaigzni. Džekija to prata darīt.

Izmanto lūpukrāsu kā aksesuāru. Džekija nelietoja daudz kosmētikas. Toties viņa bija iecienījusi dažādu toņu lūpukrāsas. Bieži vien viņa bija redzama kādā sarkanā apģērbā, un ar attiecīgā toņa sarkano lūpukrāsu uz lūpām.

Atceries, ka dažkārt „mazāk ir vairāk”. Tā kā neviens no mums nav mūžīgi jauns un ar perfektu izskatu, ir tikai normāli, ja līdz ar vecumu rodas arī kādas ādas problēmas. Kenedijai uz sejas bija pigmentācijas plankumi (tā kā viņa daudz laika pavadīja Francijas dienvidos, Grieķija un Rodas salā), un tos viņa slēpa ar vieglu tonālo krēmu. Tas viņas sejai sniedza svaigu izskatu un nekas cits arī vairs nebija vajadzīgs.

 

Avots: Elle.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.