4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Atļauj sev izskatīties lieliski: Piecas stila kļūdas, ko mēs pieļaujam savā apģērba izvēlē

 

Tu vari katru dienu skriet, ēst veselīgu ēdienu, un iegūt figūru, par kuru vienmēr esi sapņojusi. Bet tad tu to visu vari izbojāt, izvēloties nepareiza piegriezuma apģērbu. Lūk, no kā būtu jāizvairās!

Lieli četrstūri

Apģērbs, kuram ir liels četrstūru raksts, var nogalināt tavu lielisko figūru. Tāda raksta svārki izskatās stilīgi, bet rada iespaidu, ka gurnu rajonā tu esi platāka nekā patiesībā. Šādu rakstu vietā izvēlies neitrālus rakstus vai vienkrāsainību. Ja nu tu tiešām nespēj no četrstūriem atteikties, izvēlies rakstu, kur tie ir sīki, nevis lieli.

Horizontāli raksti

Horizontāli raksti rada iespaidu, ka tu esi lielāka nekā patiesībā. Bet, ja tev patīk svītrains apģērbs, nekrīti panikā. Viss, kas tev ir jādara – jāizvēlas vertikālas līnijas. Tās sniedz pretēju efektu – liek tev izskatīties garākai un slaidākai. No visādiem horizontāliem zig-zag un vilnīšu rakstiem gan labāk atsakies.

Pārāk daudz „dekorāciju”

Neskaitāmi kruzuļi, locījumi un mežģīnes padarīs tevi par pāris izmēriem lielāku. Pamēģini izvēlēties apģērbu, kas nav apkrauts ar papildinājumiem, bet ir ar nelielu akcentiņu. Piemēram, zīmuļsvārki ar rāvējslēdzēju priekšā. Tā tu noteikti izskatīsies garāka un slaidāka.

Lieli raksti ar horizontāliem elementiem

Lieli raksti padara tevi masīvāku un platāku. Savukārt, asas līnijas un izgriezumi tavas ķermeņa līnijas padara izteiktākas. Izvēlies vienkrāsainas drēbes, un apavus, kas ir miesas krāsā. Tas arī slaidina.

Lieta, kas ir briesmīgāka par vienkāršām horizontālām līnijām, ir apģērbs ar platām un spilgtām horizontālām līnijām. Ja vēlies kaut ko rakstainu, izvēlies kleitu ar vienādu, smalku rakstu. Tas tavu ķermeni nesadalīs gabalos un nedarīs visu, ko nevajag, platāku.

Spilgtas krāsas

Spilgtas krāsas padara tevi lielāku un liek tev pašai „pazust”. Izvēlies piezemētākus toņus un stingrākus audumus. Tu manīsi lielu atšķirību.

Un atceries – nevajag vienmēr izvēlēties maisveida apģērbu! Akcentē savu figūru!

 

Avots: Brigtside.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.