5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Īpašās bezmaksas degustācijās iepazīstinās ar pavasara garšām

 

Pavasarim ritot pilnā sparā, no ceturtdienas līdz sestdienai, 24., 25. un 26. maijā, rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti piedalīties meistarklasēs un degustācijās, lai izbaudītu tās garšas un smaržas, kuras sniedz pavasaris.

Tirdzniecības centros Alfa, Spice un Damme varēs ne tikai degustēt Latvijas un ārvalstu ražotāju produkciju, bet arī piedalīties Rimi Gardēžu Lienes Zemītes un Normunda Baranovska pavasarīgo uzkodu degustācijās.

24.maijā Rimi Damme plkst. 16.00 –18.00, 25. maijā – Rimi Spice plkst. 16.00 – 18.00, bet 26. maijā plkst. 12.00 –14.00 Rimi Alfa veikalos ikvienam būs iespēja piedalīties aizraujošās aktivitātes, izbaudot piedāvājumu ar visām maņām – skatīt, smaržot, taustīt, garšot pavasari! Tajā piedalīsies arī Rimi Gardēži – kūku meistare Liene Zemīte un šefpavārs Normunds Baranovskis, kuri stāstīs, kā pagatavot vieglas un pavasarīgas uzkodas. Pasākumu laikā gan ražotāji, gan Rimi Gardēži piedāvās dažādus konkursus, kuros ikviens varēs iegūt noderīgas, pavasarīgas, garšīgas un smaržīgas balvas.

Ņemot vērā pircēju augošo interesi par pašmāju produktiem, Rimi veikalos būs iespējams iepazīt tuvāk vairākus vietējos ražotājus, kā arī citus piegādātājus – gan aprunājoties ar uzņēmumu pārstāvjiem, gan degustējot jaunāko produkciju.

 

 

Autors: Rimi Latvia 23.05.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.