2.5 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Sapņojiet lielus sapņus, jaunieši (+VIDEO)

 

Ja reiz esi noķēris savu mērķi, vienalga, kādus “akmeņus spieķos” lai mestu citi, vienalga, cik ļoti kāds censtos atrunāt – neatkāpies! Esi mērķtiecīgs, cīnies līdz galam un nekad nepadodies. Izvēlies savu profesiju un kļūsti tajā par rokzvaigzni, #PanākumuSkola Rēzeknes seminārā jauniešus iedvesmojafitnesa treneris Dinārs Zāģers.

Dinārs Zāģers ir fitnesa treneris, kurš savā ikdienas darbā ar sportistiem izmanto ne tikai fiziskos treniņus, bet arī cenšas trenēt savu klientu prātu. “Ja esi izvēlējies savu mērķi – cīnies un neatkāpies.Nebaidieties kļūdīties un nebaidieties arī atkārtot kļūdas. Galvenais – turpināt ceļu pretī savam mērķim.” Semināra apmeklētājiem Dinārs atklāja savu dzīves un karjeras panākumu recepti: “Regulāri, regulāri, regulāri darīts darbs! Nevar presīti “uzkačāt” vienā dienā, tāpat kā nevar zobus iztīrīt gadu uz priekšu. Nav nozīmes, ko Tu dari – svarīgi, lai Tu to dari regulāri!”

Savā lekcijā Dinārs aicināja atcerēties savu dzimšanas brīdi un apzināties to, ka jau no pirmās dienas pasaulē mūsu būtība ir saistīta ar mūsu ķermeņa kustību. “Drēbes mainās, apavi mainās, bet viens vienīgais, kas Tev paliek uz mūžu, ir Tavs ķermenis. Rūpējies par to, lai tas spētu pēc iespējas ilgāk Tevi nest šajā pasaulē.” Taču bieži vien, lai kaut ko sāktu, daudziem pietrūkst motivācijas, uz ko Dinārs atbild: “Paskaties! Motivācija ir visapkārt! Piemēram, ģimene, ar kuru Tu pēc iespējas ilgāku laiku vēlies pavadīt uz šīs zemes.”

Dinārs atzīst, ka pašam auditorijā būtu grūti nosēdēt mierīgi, tādēļ viņš īpaši uzslavē tos jauniešus, kas seminārā aktīvi uzdod jautājumus: “Tev ir dota mēle, Tev ir dota balss – uzdod jautājumus! Jo, uzdodot jautājumus, Tu nekad nekļūdīsies. Ja satiec savu elku, uzdod jautājumu! Un pat ja viņš neatbildēs, Tu nebūsi kļūdījies vai vainīgs. Tu būsi izdarījis visu, kas no Tevis ir atkarīgs.”

Projekta #PanākumuSkola ietvaros norisinās bezmaksas semināri jauniešiem dažādās Latvijas pilsētās. #PanākumuSkola ir Coca‑Cola HBC īstenota starptautiska programma visās 28 uzņēmuma pārstāvētajās valstīs, lai sniegtu atbalstu jauniem cilvēkiem vecumā no 18 līdz 30 gadiem. Programmas mērķis ir atbalstīt jauniešus veiksmīgā karjeras uzsākšanā, attīstot būtiskākās dzīves un uzņēmējdarbības prasmes un veicinot kontaktu tīklu izveidi. 

Autors: Coca-Cola HBC Latvija

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 64
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 65