6.1 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Skaistā dzimuma pārstāves turpina pieteikties Sieviešu rallijā 2019

 



Sācies otrais pieteikšanās periods “NuKo.lv Sieviešu rallijam”, kurš 2019. gada 9. martā pulcēs ap 2000 radošākās un piedzīvojumu kārākās daiļā dzimuma pārstāves aizrautīgā autobraukšanas piedzīvojumā.

2019.gadā dāmas sagaida pilnīgi jauns rallijs, kurš atšķirsies no iepriekšējiem ar daudziem jauninājumiem. Komandām nebūs konkrētas starta vietas. Noteiktā laikā mobilajā lietotnē tiks atklāta Rīgas un tās apkārtnes karte, kurā būs atzīmētas spēles uzdevumu vietas, un komandas varēs sākt piedzīvojumu no sev izdevīgākās vietas, taktiski plānojot maršrutu tā, lai, iekļaujoties spēles laikā, iegūtu pēc iespējas vairāk punktu. Šī spēle notiks tikai elektroniskā veidā, bet vakara noslēgumā dāmas tiks gaidītas uz oficiālo rallija apbalvošanas ceremoniju, kurā tiks sagaidītas ar šoviem un koncertu, kā arī tiks godinātas un apbalvotas veiklākās, atjautīgākās, košākās un oriģinālākās.


Rallija galvenais tiesnesis Gatis Dzeguze komentē: “Katru gadu cenšamies dāmas pārsteigt ar ko jaunu. Šajā rallijā esam nolēmuši nesteidzināt un nesatraukt skaistā dzimuma pārstāves ar vienotu startu. Kopīga kafija no rīta, svaigi ceptu cepumu smarža, ar ko pacienāt konkurentes un tiesnešus, pēdējie tērpu labojumi un sacīkste var sākties no mājas lieveņa.”

Papildus paredzētajām aktivitātēm, katra komanda ar dalību rallijā sniegs atbalstu jaunietēm un jaunajām māmiņām no sociāli mazaizsargātajām grupām, kā arī pasākuma dienā sievietes tiks aicinātas ziedot sievišķīgus niekus, kas iepriecinās jaunās meitenes.

Vienā komandā oficiāli reģistrēt var līdz četrām daiļā dzimuma pārstāvēm, bet pasākuma dienā automašīnā drīkstēs atrasties tik dāmas, cik to ļauj sēdvietu skaits, kas norādīts transportlīdzekļa reģistrācijas apliecībā.

Lai iedrošinātu dāmas nebaidīties no rallija jaunā formāta, aptuveni mēnesi pirms pasākuma būs iespēja piedalīties simboliskā izmēģinājuma braucienā, kurā reģistrētās komandas  varēs iepazīties un aprast ar jauno aplikāciju, kā arī noskaidrot sev interesējošos jautājumus par to.

Sieviešu rallija ģenerālsponsors interneta lielveikals “NuKo.lv”, pasākumu atbalsta modes un izklaides centrs “Riga Plaza”, rallija veselības un skaistuma vēstnesis “Perfectil”, “Cosmopolitan DIVA” un “Kotex Latvija”, informē “Radio Tev” un interneta portāli inbox.lv un dieviete.lv

Reģistrēties un uzzināt jaunāko informāciju par “NuKo.lv Sieviešu rallijs 2019” iespējams

www.nukosieviesurallijs.com

Autors: NuKo.lv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preses relīzi sagatavoja Biedrība “Notikumu Aģentūra”

Epasts: info@notikumuagentura.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.