9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

T/c Domina Shopping norisināsies lielākais Ziemassvētku tirdziņš Latvijā

 

No 11. decembra tirdzniecības centrā (t/c) Domina Shoppingnorisināsies lielākais Ziemassvētku tirdziņš Latvijā, kurā līdz pat gada nogalei no teju 200 pašmāju amatniekiem un ražotājiem būs iespēja iegādāties visdažādākos gardumus, rotas un skaistas, oriģinālas dāvanas. Jau ceturto gadu pēc kārtas šajā norisē piedalīsies arī Invalīdu un mazturīgo senioru atbalsta fonds (IMSA Fonds) ar savu Labdarības tirdziņu. Tajā, savukārt, būs pārstāvēti 50 tirgotāji – cilvēki ar invaliditāti un seniori.

Labdarības tirdziņš ar senioru un invalīdu dalību

Labdarības tirdziņā par ikvienam pieejamām cenām būs iespējams iegādāties darinājumus, ko gatavojuši dalībnieki no visiem Latvijas novadiem. Dāmas varēs piemeklēt sev dažāda materiāla rotas gan svētkiem, gan ikdienai – pērļotas, šūtas, tamborētas un austas. Savukārt kungi tirdziņā atradīs sev greznus tauriņus, ādas jostas, somas, kā arī makus plašā izvēlē. Jaunākie apmeklētāji varēs sev piemeklēt vismīļākās rotaļlietas, skaistākos sapņu ķērājus un, protams, visgardākās piparkūkas. Tāpat arī jebkurš apmeklētājs varēs sagatavoties kārtīgai ziemai, iegādājoties siltus cimdus, zeķes un šalles.

“Labdarības tirdziņa dalībnieku darinātās dāvanas iepriecinās kā lielos, tā arī mazos tirdziņa apmeklētājus. Iegādājoties kādu no pašdarinātajām dāvanām, mēs ne vien finansiāli atbalstām cilvēkus arī īpašajām vajadzībām, bet arī uzmundrinām turpināt iesākto. Šogad mums pievienojas arī jauns dalībnieks, biedrība “Gaismas stars”, kas sniedz atbalstu personām ar garīgās veselības traucējumiem. Aicinu nepaiet garām pašu invalīdu radītai labdarības kastītei – visi tajāsaziedotie līdzekļi tiks novirzīti cilvēkiem ar īpašām vajadzībām kāda kultūras pasākuma apmeklēšanai,” stāstaAina Giptere, IMSA Fonda priekšsēdētāja.

Dāvanu tirdziņš

Paralēli labdarības tirdziņam t/c Domina Shoppingnorisināsies arī Latvijā vērienīgākais dāvanu tirdziņš, kurā būs iespēja iegādāties vietējo amatnieku, mājražotāju un rokdarbnieku sarūpētas svētku dāvanas.

Kāram zobam

Tirdziņā varēs iegādāties visdažādākos našķus – mandeles gan sāļā, gan saldā glazūrā, šokolādi, kas izlieta skaistās figūriņās, sukādes, kā arī karameles, augļu konfektes un vēl daudz citus gardumus. Uz svētku galda noteikti iederēsies arī augļu vīni un karstvīns, savukārt dzirkstošu dzērienu piekritēji varēs iegādāties arī Latvijā ražotu sidru un dzirkstošos vīnus.

Svētku atmosfērai

Lai mājās radītu svētku gaisotni, tirdziņā varēsiet iegādāties adventes vainagus, kā arī rokām darinātus galdautus un salvetes. Svētku viesi noteikti novērtēs skaistus keramikas izstrādājumus – krūzes, bļodas, kā arī elegantus svečturus. Tirdziņā būs pieejami arī visdažādākie eglīšu rotājumi – gan no koka un stikla, gan arī no auduma darināti, kas var kļūt par skaistu un sirsnīgu dāvanu kā draugiem, tā arī kolēģiem. Vietējie amatnieki un rokdarbnieki, kā jau ierasts, būs parūpējušies par to, lai plašajā tirdziņa piedāvājumā būtu arī skaistas, rakstiem bagātas vilnas zeķes, cimdi un dažnedažādi virtuves piederumi.

Dāvanas skaistumam un labsajūtai

Jo īpaši plašs būs skaistuma un ķermeņa labsajūtai paredzēto preču piedāvājums. Pieejamas būs dabīgās eļļiņas pirts rituāliem, dabīgas izcelsmes smaržīgās ziepes un krēmi, kā arī ekskluzīvi dzintara skrubji. Lai sagatavotos Ziemassvētku ballēm, dāmas tirdziņā varēs iegādāties rokassprādzes, kaklarotas un auskarus no dabīgajiem akmeņiem, savukārt kungi – aksesuārus uzvalkam.

Šo visu un vēl daudz ko citu Ziemassvētku svinībām varēs atrast plašākajā dāvanu tirdziņā Latvijā, kas t/c Domina Shoppingnorisinās no 11. decembra līdz pat gada nogalei. Tirdziņa darba laiks: katru dienu no plkst. 10.00 līdz 21:00. Darba laiks svētku dienās: 24. decembrī no plkst. 10.00 līdz 20.00, 25. decembrī no plkst. 12.00 līdz 20.00., 31. decembrī  no plkst. 10.00 līdz 20.00.

Autors: T/c Domina Shopping

05.12.2018.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.