6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

NuKo.lv Sieviešu rallijs 18. decembrī aicina uz Dāvanu Jampadraci

 

18. decembrī no pulksten 18:00-20:00 modes un izklaides centrā “Rīga Plaza” notiks “NuKo.lv Sieviešu rallija Dāvanu Jampadracis”, kurā piedalīties aicināts ikviens spēļu un dāvanu mīlis.

 “Atnāc ciemos, izpildi uzdevumus, atrodi atslēgas vārdus un dodies mājās priecīgi un ar dāvanām,”  tā par aktivitāti stāsta organizatori: “Lai piedalītos Dāvanu Jampadracī, 18. decembrī neilgi pirms pasākuma sākuma Facebook kontā “NuKo.lv Sieviešu rallijs” tiks publicēta Dāvanu Jampadrača starta vieta, kurā jāierodas spēles dalībniekiem, lai saņemtu spēles noteikumus un uzdevumus. Kad dalībnieki būs pareizi izpildījuši visus uzdevumus, nofotografējušies un ieguvuši visus atslēgas vārdus, viņi tiks gaidīti atpakaļ starta vietā, kur viņus sagaidīs pašu izlozēta dāvana. Svarīgi atcerēties, ka Dāvanu Jampadracī nav ierobežota dalība – piedalīties var visi, kā sievietes, tā arī vīrieši.”

Dāvanu Jampadrača pārsteigumu maisā būs paslēptas vairāk kā piecpadsmit dažādas dāvanas no rallija atbalstītājiem,  kas nozīmē, ka dāvanas pietiks ne tikai pirmajam, kas būs veiksmīgi izpildījis visus uzdevumus. Ar prieku paziņojam, ka divās no dāvanām būs bezmaksas dalība NuKo.lv Sieviešu rallijā 2019. gada 9. martā.

Paralēli aktivitātēm Dāvanu Jampadrača informācijas stendā, šajā svētku laikā ikviens tiks aicināts dalīties ar sirds siltumu, ziedojot sievišķīgas dāvanas (kosmētiku, ķermeņa kopšanas līdzekļus, veļu, rotas un citas noderīgas lietas) jaunietēm un jaunajām māmiņām no sociāli mazaizsargātajām grupām, kuras atrodas labdarības organizācijas “Palīdzēsim.lv” redzes lokā.

Iepriekš ziņots, ka 2019. gada NuKo.lv Sieviešu rallijā dāmas sagaida pilnīgi jauns rallijs, kurš atšķirsies no iepriekšējiem ar daudziem jauninājumiem. Komandām nebūs konkrētas starta vietas. Noteiktā laikā mobilajā lietotnē tiks atklāta Rīgas un tās apkārtnes karte, kurā būs atzīmētas spēles uzdevumu vietas, un komandas varēs sākt piedzīvojumu no sev izdevīgākās vietas, taktiski plānojot maršrutu tā, lai, iekļaujoties spēles laikā, iegūtu pēc iespējas vairāk punktu. Šī spēle notiks tikai elektroniskā veidā, bet vakara noslēgumā dāmas tiks gaidītas uz oficiālo rallija apbalvošanas ceremoniju, kurā tiks sagaidītas ar šoviem un koncertu, kā arī tiks godinātas un apbalvotas veiklākās, atjautīgākās, košākās un oriģinālākās.

Dāvanu Jampadrača stendā 18. decembrī būs arī iespējams iegādāties dāvanu kartes dalībai NuKo.lv Sieviešu rallijā, ar ko iepriecināt, mammu, draudzeni, kolēģi vai sievu Ziemassvētkos. Dāvanu kartēm šajā laika posmā tiks piedāvāta īpaša cena.

Par dāvanu maisu rūpējas interneta lielveikals “NuKo.lv”, “Kotex Latvia”, rallija skaistuma vēstnesis “Perfectil”, “Vingruma klubs”, “Cosmopolitan Diva”, “Lofbergs”, “Lux Express Group” un citi.

Lai uzzinātu jaunumus seko “NuKo.lv Sieviešu rallijs” Facebook kontam.

Autors: Notikumu Aģentūra

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.