10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Rīgā notiks labdarības tirdziņš ar mērķi palīdzēt cilvēku ar īpašām vajadzībām biedrībai Motus Vita (+FOTO)

 

23.decembrī no plkst. 11:00 līdz 20:00 Happy Art Museum, Dzirnavu ielā 67 (Galleria Riga, 7.stāvā) notiks ikgadējais Ziemassvētku tirdziņš, kuru organizē biedrība MOTUS VITA, kas apvieno cilvēkus ar īpašām vajadzībām.

Tirdziņā būs nopērkami mākslas priekšmeti, kas gatavoti dažādās dekupāžas tehnikās, apgleznots stikls, zīds, koks, kā arī citi oriģināli suvenīri. Visus eksponātus ir radījuši cilvēki ar īpašām vajadzībām mākslas terapijas programmas ietvaros ar profesionālu mākslinieku atbalstu.

Galerija

“Mākslas terapijas programma, kuru MOTUS VITA piedāvā jau daudzus gadus, ļauj cilvēkiem ar invaliditāti emocionāli atslēgties no aktuālajām problēmām un ienirt radošajā pasaulē, tam ir būtisks atveseļojošs efekts,” pastāstīja biedrības MOTUS VITA vadītājs Valērijs Rakovs.

Mākslas darbi, kurus radījuši organizācijas MOTUS VITA meistari, jau daudzus gadus piedalās dažādās izstādēs gan Latvijā, gan ārvalstīs. Labdarības tirdziņā būs iespēja ne tikai aplūkot eksponātus, bet arī tos iegādāties, tā materiāli atbalstot darbu autorus – cilvēkus ar sarežģītiem likteņiem, kuri nav nolaiduši rokas.

Autors: Happy Art Museum, Motus Vita

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.