8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Rīgā uzstāsies “Ātras transformācijas” meistari Sos un Viktorija (+VIDEO)

 

10. un 11. maijā Arēnā Rīgā astoņi pasaules labākie iluzionisti satiksies uz vienas skatuves un prezentēs jauno programmu “Iluzionisti”

Šova ietvaros uzstāsies “Ātras transformācijas” meistari Sos un Viktorija Petrosjani. Četru gadu garumā duets četras reizes ir ticis Ginesa rekordu grāmatā ar savu unikālo «quick change» numuru. Pirmā reizē viņiem sanāca samainīt 16 kostīmus divu minūšu laikā, bet jau ceturtā reizē viņiem izdevās samainīt 13 par 60 sekundēm.

Vīrs un sieva ļoti labi atceras tos laikus, kad viņi strādāja pie rekorda.  “Tagad Viktorija var paspēt par 120 sekundēm samainīt 16 kostīmus, bet par 60 sekundēm – 12. Tā arī mēs tikam Ginesa rekordu grāmatā” – atcerējas Sos.

Sos Petrosjans aizraujoši stāsta par savu producentu studiju “Sos Magic production”, kur izveidojis vairāk nekā 50 numurus priekš pasaules zvaigznēm, sākot ar mūziku, horeogrāfiju un arī kostīmiem. Tieši par kostīmiem atbild Viktorija un sniedz tos pakalpojumus zvaigznēm, kuri veiksmīgi uzstājās šovos ASV un Eirovīzijā.

“The Illusionists” šova pirmizrāde notika 2012. gadā Sidnejā. Pēc tam izrādes bija skatāmas tikai prestižajos laukumos pa visu pasauli. Viņi bija Austrālijā, Meksikā, Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā, Āzijā un Eiropā. Internacionāla grupa apvienoja plaša spektra disciplīnu profesionālus. Uz Rīgu atbrauks astoņi no tiem un prezentēs savu jauno programmu. 

Biļetes uz pasākumu ir pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs.

Autors: Baltic Events

02.01.2019.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.