3.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Lielu atsaucību guvusi “SOS Bērnu ciemata asociācijas” organizētā labdarības akcija!

 

2018. gada decembrī t/p Alfa sadarbībā ar SOS Bērnu ciematu asociāciju organizēja labdarības akciju, kuras laikā 20 dienās saziedoti 6942,28 eiro.Pirms labdarības akcijas veiktais pētījums apliecināja, ka aptuveni divas trešdaļas Latvijas iedzīvotāju neatcerējās visas 2017. gadā saņemtās Ziemassvētku dāvanas. Turklāt daļa arī atzina, ka ne visas dāvanas bijušas pārdomātas un sniegušas cerēto gandarījumu.Lai 2018. gada Ziemassvētkos tuviniekiem pasniegtās dāvanas būtu neaizmirstamas un sagādātu patiesu prieku, t/pAlfa labdarības akcijas ietvaros aicināja iegādātajām Ziemassvētku dāvanām piešķirt “gabaliņu” sirsnības un prieka,pievienot arī otru – papildu dāvanu – skaistu sertifikātu, kas apliecina, ka dāvinātājs palīdzēs SOS Bērnu ciematiemrealizēt tā cēlos mērķus 2019. gadā.

No 2018. gada 12. decembra līdz 31. decembrim T/p Alfasadarbībā ar SOS Bērnu ciematu asociāciju labdarības akcijas ietvaros vāca ziedojumus, lai palīdzētu SOS Bērnu ciematugādībā esošajiem 800 bērniem un jauniešiem, piedāvājot iegādāties sertifikātus. Kopumā labdarības akcijas ietvaros 20 dienu laikā iegādāti vairāk nekā 600 sertifikāti, saziedojot teju 7000 eiro. Vidējā sertifikāta iegādes summa bijusi ap 10 eiro, bet vairāki ziedotāji sertifikātus iegādājušies arī 50 eiro vērtībā.

Mums, t/p Alfakomandai, vienmēr ir bijis svarīgi atbalstīt līdzcilvēkus. Taču šis labdarības projekts mums bija ļoti īpašs – redzot mūsu apmeklētāju atsaucību un nesavtību šajā dāvanu pirkšanas drudža laikā un apzinoties, ka visi kopā ar katru ziedojumu uzlabojam dzīves kvalitāti bērniņiem, kam nav tik ļoti paveicies – tas tiešām sniedza Ziemassvētku brīnuma sajūtu un milzīgu gandarījumu,” atzīst t/p Alfavadītāja Irīna Toropova, papildinot, ka visi ienākumi šīs labdarības akcijas ietvaros 100% apmērā tika novirzīti SOS Bērnu ciematu asociācijai.“Esam ļoti pateicīgi saviem apmeklētājiem un sakām milzīgu paldies par katru noziedoto eiro centu!”

Visa labdarības akcijas laikā saziedotā nauda tiks novirzīta, lai palīdzētu nodrošināt psiho-sociālās rehabilitācijas pakalpojumus SOS Bērnu ciematu asociācijas paspārnē esošajiem bērniem.

“Mēs esam ļoti pateicīgi t/p Alfa par šo brīnišķīgo svētku iniciatīvu, bet īpaši sirsnīgs paldies sakāms tieši t/p Alfaapmeklētājiem un klientiem, kuri bija ļoti atsaucīgi šim aicinājumam un,  padarot savu mīļo dāvanas īpašākas ar pievienoto ziedojuma sertifikātu, atbalstīja bērnus, lai palīdzētu tiem piedzīvot ģimenes siltumu. Ar savu atbalstu t/p Alfaun tā klienti ir pasnieguši skaistu dāvanu mūsu asociācijas paspārnē esošajiem bērniem. Visi saziedotie līdzekļi tiks izmantoti, lai nodrošinātu psiho-sociālās rehabilitācijas pakalpojumus bērniem, kuri atrodas to audžuģimeņu, aizbildņu vai adoptētāju ģimeņu aprūpē, kurām palīdz pagājušā gada nogalē izveidotie SOS ārpusģimenes aprūpes atbalsta centri AIRI vecākiem. Ceram, ka arī nākotnē šādas iniciatīvas mudinās cilvēkus biežāk aizdomāties par dzīvē būtiskām vērtībām – labestību, mīlestību un atbildību pret sev tuvajiem un apkārt esošajiem,” saka Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijasdirektore Ilze Paleja.

Svētku sajūtu mums nereti sniedz vienkārši kopā būšana ar saviem mīļajiem, svētku mielasts un tuvinieku iepriecināšana, pasniedzot tiem dāvanas. Tomēr šī labdarības akcija parādīja, ka Latvijas sabiedrība kļūst aizvien altruistiskāka.  Tādēļ t/p Alfair apņēmusies to turpināt arī citus gadus un cer, ka nākotnē tai pievienosies arī citi uzņēmumi un lielveikali, piedāvājot pievienot tradicionālajām dāvanām vēl vairāk sirsnības un prieka, veicot ziedojumu dāvanas saņēmēja vārdā.

Autors: Alfa

08.01.2019.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.