3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

NuKo.lv Sieviešu rallija spēle šogad elektroniskā formātā

 

9. martā Rīgā notiks lielākās ikgadējās sieviešu dienas svinības “NuKo.lv Sieviešu rallijs”, kas šogad ieguvis jaunu tēlu un solās būt neatkārtojams. No 14. janvāra pieejama NuKo.lv Sieviešu rallija spēles aplikācija, kurā reģistrētajām komandām būs iespēja apskatīt spēles teritoriju, atsvaidzināt zināšanas par noteikumiem, kā arī iepazīties aplikācijas čatā ar pārējām rallija komandām. Lietotne “Wilki” ir pieejama GooglePlay veikalā un App Store.

Dāmas sagaida pilnīgi jauns rallijs, kurš atšķirsies no iepriekšējiem ar daudziem jauninājumiem. Komandām nebūs konkrētas starta vietas. Noteiktā laikā mobilajā lietotnē tiks atklāta Rīgas un tās apkārtnes karte, kurā būs atzīmētas spēles uzdevumu vietas, un komandas varēs sākt piedzīvojumu no sev izdevīgākās vietas, taktiski plānojot maršrutu tā, lai, iekļaujoties spēles laikā, iegūtu pēc iespējas vairāk punktu. Sievietēm tiks piedāvāti piecu veidu uzdevumi, kuri atšķirsies ar noteikumiem, sarežģītību, aktivitāti un punktu skaitu. Spēle notiks sešas stundas elektroniskā veidā. Tikai pēc spēles noslēguma dalībnieces uzzinās, kur viņām jādodas, lai noslēgtu sacensības, bet vakara noslēgumā pasākuma vadītājs Aivis Ceriņš dāmas sagaidīs oficiālajā rallija apbalvošanas ceremonijā, kurā dāmas priecēs koncerts un šovi, kā arī tiks godinātas un apbalvotas veiklākās, atjautīgākās, košākās un oriģinālākās.

Rallija galvenais tiesnesis Gatis Dzeguze, pēc aplikācijas “Wilki” sagatavoto uzdevumu testa dzīvē, komentē: “Jau pēc pirmā uzdevuma izpildes pārņem azarts turpināt iesākto. Mobilās aplikācijas izmantošana padara procesu vēl intriģējošāku, taču uz ikdienišķu braucienu ar buršanos telefona ekrānā nav ko cerēt, jo vairākos uzdevumos jāliek lietā arī savas skriešanas un kāpšanas prasmes.”

Vienā komandā oficiāli reģistrēt no divām līdz četrām daiļā dzimuma pārstāvēm, bet pasākuma dienā automašīnā drīkstēs atrasties tik dāmas, cik to ļauj sēdvietu skaits, kas norādīts transportlīdzekļa reģistrācijas apliecībā.

Lai iedrošinātu dāmas nebaidīties no “NuKo.lv Sieviešu rallijs” jaunā formāta,9. februārī no 12:00 – 14:00 būs iespēja piedalīties simboliskā izmēģinājuma braucienā, kurā reģistrētās komandas  varēs iepazīties un aprast ar jauno aplikāciju, kā arī noskaidrot sev interesējošos jautājumus par to.

Reģistrēties un uzzināt jaunāko informāciju par “NuKo.lv Sieviešu rallijs 2019” iespējams www.nukosieviesurallijs.com

Sieviešu rallija ģenerālsponsors interneta lielveikals “NuKo.lv”, pasākumu atbalsta modes un izklaides centrs “Rīga Plaza”, rallija veselības un skaistuma vēstnesis “Perfectil”, “Cosmopolitan DIVA” un “Kotex Latvija”, informē “Radio Tev” un interneta portāli draugiem.lv, inbox.lv un dieviete.lv

Autors: Notikumu Aģentūra

14.01.2019.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.