1.6 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

T/c “Domina Shopping” reizi mēnesī organizēs bezmaksas bērnu dzimšanas dienas svinības “Kidding”

 

Apzinoties, ka bērnu svētku pasākumu rīkošana vecākiem mēdz izraisīt ne mazums rūpju, tirdzniecības centrs “Domina Shoppingnāk klajā ar risinājumu. Tagad vienu reizi mēnesī tirdzniecības centrā norisināsies “Kidding” bērnu dzimšanas dienas ballītes, kurās piedalīties ir aicināti konkrētā mēneša gaviļnieki vecumā līdz 12 gadiem, viņu vecāki un draugi. Dalība pasākumā ir bez maksas un bez iepriekšējas reģistrācijas.

 Pirmā “Kidding” dzimšanas dienas ballīte notiks jau šo sestdien, 19. janvārī, no plkst. 13.00 līdz 17.00 t/c “Domina Shoppingcentrālajā laukumā pie restorāna “Vairāk Saules”.Tajā ir mīļi gaidīti bērni, kuri janvārī svin dzimšanas dienu, kopā ar draugiem un vecākiem, lai ar vērienīgu un emocijām bagātu pasākuma programmu atzīmētu savus svētkus.

Lai piedalītos aizraujošajā “Kidding” dzimšanas dienas svinību ballītē, viss, kas jādara – vecākiem ir jāatved savs bērns uz t/c “Domina Shopping. Un ņemot vērā, ka kopā vienmēr ir jautrāk, nāciet lielākā draugu lokā, jo jautrība sitīs augstu vilni! Līdzi jāņem vien enerģija, smaids un izcils garastāvoklis, lai gan arī par to var nesatraukties, jo pasākuma laikā kopā ar “Kidding” raisīsim pozitīvas emocijas.

Pasākumā norisināsies aktivitātes, kas iepriecinās gan lielākus, gan mazākus svinību apmeklētājus. Tiem, kuriem patīk pašiem radīt ko jaunu, skaistu un interesantu, būs iespēja darboties radošajās darbnīcās un pavadīt laiku kopā ar atraktīviem pasaku tēliem.

Sportiskie gariņi un aktīvu rosību cienītāji varēs piedalīties visdažādākajās izdarībās – tiks organizētas gan spēles un stafetes, gan arī atraktīvas rotaļas.

Savukārt, lai ballīte būtu pavisam izdevusies, tās viesi tiks aicināti no sirds izdejoties stilīgā disko ballītē, kā arī izbaudīt īstu konfekšu lietu un, protams, nobaudīt neatņemamu dzimšanas dienas ballītes sastāvdaļu – lielo svētku kūku.

Tuvākās “Kidding” bērnu dzimšanas dienas ballītes t/c “Domina Shopping” (Ieriķu ielā 3, Rīgā) notiks 19. janvārī, 16. februārī, 16. martā un 20. aprīlī no plkst. 13.00 līdz 17.00 un turpmāk katra mēneša trešajā sestdienā. Pasākums ir bez maksas un paredzēts bērniem līdz 12 gadiem. Plašāka informācija par pasākuma programmu atrodama lielveikala mājaslapā.

Autors: Domina

18.01.2019.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.