13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Rīgā otro gadu pēc kārtas norisināsies ziemas skrējiens šortos jeb tā sauktais “pliko skrējiens”

 

Sestdien, 9.martā, Rīgā otro gadu pēc kārtas norisināsies ziemas skrējiens šortos jeb tā sauktais “pliko skrējiens”

Pasākums sāksies plkst.9.30 ar kopīgu iesildīšanos industriālajā telpā “Sporta2 kvartāls”, kas atrodas Sporta ielā 2. Plkst.10 gaidāms skrējiens no kvartāla līdz Brīvības piemineklim, kam plkst.10.20 sekos fotografēšanās pie pieminekļa.

Dalība skrējienā ir bezmaksas.

Ilgdzīvošanas entuziasts un kustības “Biohacking.lv” līdzdibinātājs Kaspars Vendelis norāda, ka skrējiena mērķis ir “iekustināt cilvēkus atmosties, domāt par sevi, savu labsajūtu un dzīves kvalitāti ilgākam mūžam”. “Vēlamies, lai šis skrējiens kļūst par tradīciju, un lai tajā iesaistās arvien vairāk aktīvu, sportisku cilvēku,” pauž organizators.

Savukārt “Rūdīšanās skolas” vadītājs Māris Žunda skaidro, ka aukstumam ir pozitīva ietekme uz cilvēka bioloģisko sistēmu. “Tas palīdz aktivizēt imunitāti, nostiprināt nervu sistēmu, sniedz enerģiju un pozitīvas emocijas,” norāda aktīvists.

Pēc Antonišķa stāstītā, skrējiens šortos ir viens no pasākumiem, kas šopavasar iesildīs lielāko sevis uzlabošanas pasākumu Baltijas valstīs – otro Ilgdzīvošanas konferenci “Biohacking 2019”. Konference 26.aprīlī un 27.aprīlī Rīgā pulcēs “biohacking” ekspertus no visas pasaules, lai kopā apgūtu arvien jaunus veidus, kā uzlādēt savu ķermeni un pilnveidot prātu ilgākam mūžam.

Autors: nozare.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.