12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Sigulda no putna lidojuma iemūžināta ar Huawei P30 Pro (+FOTO)

 

Otrdien, 16. aprīlī, Siguldā tika izmēģināti Latvijā nesen pieejamie Huawei P30 Pro viedtālruņi. Viedtālruņu kapacitāte tika pārbaudīta, paceļoties vairāk nekā simts metru virs zemes gaisa balonā un uzņemot profesionālas kvalitātes fotoattēlus ar viedtālruni.

Lidojuma laikā tika iemūžināti unikāli skati pār pavasara vēsmu ieskauto Siguldas apkaimi saulrieta laikā, testējot jaunā viedtālruņa kameras kapacitāti. Kā jau iepriekš minēts, unikālie skati tika iegūti ar jaunāko Huawei tālruņa modeli – P30 Pro, kas jau sasniedzis rekordaugstus DxOMark kameras un attēlu kvalitātes standartus ar kopējo novērtējumu 112 punkti, apsteidzot visus iepriekšējos viedtālruņu priekšgājējus. Tālrunis ir aprīkots ar jauno četrkāršo Leica kameras sistēmu, kas sevī ietver 40MP aizmugurējo kameru, 20MP platleņķa kameru, 8MP telefoto kameru, Time-of-Flight(TOF) kameru, kā arī unikālu 50x palielinājuma funkciju, kas ļauj saskatīt objektus ar piecdesmitkārtīgu pietuvinājumu.

Foto

 Par Huawei Consumer BG:

Huawei produkti un pakalpojumi pieejami vairāk nekā 170 valstīs, un tos izmanto trešdaļa pasaules iedzīvotāju. ASV, Vācijā, Zviedrijā, Krievijā, Indijā un Ķīnā ir izveidoti 14 pētniecības un attīstības centri. Huawei Consumer BG ir viena no trim Huawei biznesa vienībām, kas aptver viedtālruņus, datorus un planšetdatorus, valkājamās ierīces un mākoņpakalpojumus. Huawei globālais tīkls ir veidots, balstoties uz gandrīz 30 gadu ilgu pieredzi telekomunikāciju nozarē veicinot jaunākos tehnoloģiskos sasniegumus, kas veltīti patērētājiem visā pasaulē.

Autors: Huawei

 

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.